facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemsierkunst Le Soleil

Bloemsierkunst Le Soleil

Geschiedenis

Bloemsierkunst Le Soleil specialiseert zich sinds 1974 in bloemen en planten voor thuis en voor bedrijven.
Le Soleil staat voor kwaliteit, stijl, persoonlijke aandacht en service. Onze medewerkers staan u graag te woord in onze winkel in het hart van Son en Breugel. Ook voor bestellingen in de regio en daarbuiten kunt u altijd bij ons terecht.



"Bloemsierkunst Le Soleil specialiseert zich sinds 1974 in bloemen en planten voor thuis en voor bedrijven.Le Soleil staat voor kwaliteit, stijl, persoonlijke aandacht en service. Onze medewerkers staan u graag te woord in onze winkel in het hart van Son en Breugel. Ook voor bestellingen in de regio en daarbuiten kunt u altijd bij ons terecht."
Adres: Markt 5, Son en Breugel
Telefoonnummer: 0499 472 231
Stad: Son en Breugel
Route: Markt 5


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: DFM Bloemen, Bloemen Heesch, Bloemen bezorgen Oss, Bloemist Eindhoven, Bloemen Helftheuvel, Bloemen van de kweker laten bezorgen, Bloemencentrale, Bos bloemen Oss
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Groenstylist De Groenstylist 128 meter Perfecte service, geen geneuzel of gedoe. Ze hebben de bloemen voor de uitvaart van m...
Bloem & Zo Bloem & Zo 2 km Interieurstyling en (Zijden) Bloemen- en Plantendecoraties
NOVA Bloemen NOVA Bloemen 2 km Maakt prachtige boeketten en bloemstukken. TOP!
Recensies
Super mooie winkel en een super service! Ze hadden niet voldoende rozen op voorraad voor mijn boeket. Ze hebben deze toen extra besteld en een super mooi boeket gemaakt! Mijn vrouwtje vond het boeket super! Ik raad deze winkel aan iedereen aan! Bedankt voor de goede service!
Verkoopsters zeer vriendelijk en correct als een zonnetjemet opmaak naar wens. Top!
Prachtige boeketten, vriendelijke mensen.
Echt zo'n mooie bos gekregen... schitterend! De kleuren en verschillende bloemen bij elkaar blijven boeiend om naar te kijken en blijven superlang fris. Ik wordt er echt vrolijk van.
Geweldige service! Wij bestelden daar 1 van de eerste bruidsboeketten 28 juni 1976 en gisteren 16 augustus 2019 onze oudste zoon het laatste. Zag er prachtig uit! Ook de corsages en het bruidsmeisjesboeketje.
Zeer prettige bloemenwinkel. Er staan altijd wel een aantal gemengde boeketten klaar, maar het personeel maakt met plezier en expertise een boeket speciaal voor jou met keuze uit vele soorten bloemen. Naast bloemen verkopen ze ook erg leuke bloempotten, vazen e.d.
Zeer goede bloemist, goede en vriendelijke bediening u enig. Grote keuze aan bloemen en leuke ideeën.
Hier kun je geweldige boeketten en bloemstukken bestellen.
Mooie winkel. Zeer grote collectie verse bloemen. Fantastische boeketten, potterie enz.vakkundig advies en vriendelijke bediening.
Voor super verse bloemen ben je hier goed. Ervaring is dat hier gekochte boeketten lang staan. Ook maken ze voor je mooi boeket.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid