facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemisterij Piet en Astrid Peterse

Bloemisterij Piet en Astrid Peterse
"We zijn een maandag ,dinsdag ,donderdag alleen geopend op afspraken"
Adres: Groenewoudseweg 11 , Cothen 3945 BC, NL
Telefoonnummer: 0343 562 168
Stad: Cothen
Route: Groenewoudseweg 11
Postcode: 3945 BC


Openingstijden

Maandag: 08:30-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 08:30-17:00

Recensies
Ik ga hier regelmatig naartoe wanneer.ik een cadeautje nodig heb. Ze maken er bij Veldzicht altijd iets prachtigs van! Soms is er wel nog weinig keus, maar ik ga altijd de deur uit met een leuk presentje! Bloemen blijven o.h.a. ook lang mooi en de hebben vaak ook net wat bijzonderder exemplaren dan de standaard roos en gerbera.
Ik heb hier een rouwstuk laten maken en dat hebben ze zo goed gedaan! Exact mijn wensen begrepen, super. Hoog service level, zo fijn
Mijn vraag was een rouwstuk te maken voor mijn moeder met dezelfde sfeer en uitstraling als haar lieveling bloemenschilderij die op de voorkant van haar rouwkaart stond Met hart en ziel, speciaal vroeg naar de veiling voor bepaalde bloemen en het resultaat was zo mooi. Zoveel complimenten gehad tijdens de uitvaart! Daarna heeft ze ook 2 losse boeketten gemaakt met dezelfde opdracht en wederom met prachtig resultaat. Hartelijk dank voor het meedenken, je passie, creëren en leveren van geweldige kwaliteit!
Altijd mooie en bijzondere bloemen! Een keer wat anders dan de standaard bloemist. Winkel ook zeer sfeervol ingericht. Personeel helpt je altijd vriendelijk en met een glimlach.
Fijne bediening, wel jammer dat de tulpen die wij hier gekocht hebben, al na 5 dagen verlept waren en in de groene kliko verdwenen zijn.
Hele fijne zaak. Hele leuke en gezellige spulletjes om je huis op te fleuren of cadeau te geven. Je wordt vriendelijk en gastvrij geholpen. Aanrader wat mij betreft.
Niet meer de knusse bloemen winkel die het was
We hebben bij Peterse in Cothen een rouwbloemstuk besteld voor op de kist van onze moeder. Vandaag opgehaald en het is werkelijk prachtig. Onze wensen zijn uitstekend verwerkt in het bloemstuk. We zijn er uitermate tevreden over. Hartelijk dank.
Prachtige verse bloemen, mooie gestylde boeketten . Bijzondere vazen en bloempotten, en niet onbelangrijk vriendelijke mensen met goede adviezen . Kortom een genot om er wat te gaan uitzoeken voor bijzondere of hele gewone gelegenheden.
Uiterst vriendelijk personeel welke goede tips geeft bij de gekochte bloemen. Voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid