facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemenwind

Bloemenwind

Info

Praktijk Bloemenwind is een praktijk voor kinderen & volwassenen. Omgaan met gevoelens, emoties, rouw, verlies maar ook yoga & cursussen en meer.

Geschiedenis

Ik ben Carina Schouten en werk als kindertherapeut. Sinds 2004 begeleid ik vanuit mijn praktijk kinderen die onzeker, snel boos zijn, verdriet hebben, of om een andere reden niet lekker in hun vel zitten. Ook begeleid ik kinderen die zijn vastgelopen in een rouwproces. Ik leer ze hoe ze verder kunnen gaan met het gemis in hun leven en hoe dit een plek kan krijgen. Ik werk met kinderen die om wat voor reden (tijdelijk) 'vast' zitten. Met mijn manier van werken breng ik dit weer in beweging bij het kind, waardoor het weer verder kan.

Ik schrijf blogs voor het online magazine Gezinspiratie over mijn ervaringen vanuit mijn werk met kinderen, over mijn eigen kinderen en ook over mijn proces als moeder. Ook voor het online magazine Kiind heb ik diverse artikelen geschreven. Bloemenwind is ook te volgen op Twitter, @bloemenwind.



"Bloemenwind is een praktijk voor kinderen en volwassenen. Sinds 2004 is Bloemenwind al actief met kindertherapie en is daarnaast gespecialiseerd in onder andere rouwverwerking, zelfvertrouwen en omgaan met emoties.Bloemenwind biedt hier verschillende cursussen voor aan om hiermee te helpen en ondersteuning te bieden.Voor meer informatie over Bloemenwind, bekijk de website of de Facebook pagina van Bloemenwind."
Adres: Dorpssingel 10, 6641 BE Beuningen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-28133462
Stad: Beuningen
Route: Dorpssingel 10
Postcode: 6641 BE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mardett Hypnotherapie Mardett Hypnotherapie 1 km Ik was op zoek naar een manier om gezond af te vallen, eerder een WeightWatchers diee...
Recensies
Carina is bijzonder invoelend en heeft de gave om zich te verbinden met jou vanuit neutraliteit. Op alle vragen waar je mee rondloopt of waar je zelf niet uitkomt, heeft zij een antwoord. Of ze stelt jou een vraag, waardoor je zelf aan het denken wordt gezet en het antwoord zelf vindt. Wanneer je met haar praat, voel je je op je gemak en neemt ze je stap voor stap mee in jouw zoektocht. Ze heeft mij al vaker geholpen om de antwoorden en helderheid op levensvragen te vinden en elke keer ga ik weer lichter naar huis. Tijdens een sessie met Carina merk je dat ze een hele berg ervaring en expertise met zich meebrengt, zowel in werkervaring als levenservaring. Daarnaast is Carina een heel warme, liefdevolle en eerlijke persoonlijkheid en dit alles tezamen raad ik werken met haar van harte aan! Isabelle
Er waren voldoende redenen voor mij om bij Carina uit te komen. Bij Carina heb ik de ruimte gekregen om mezelf op een verbeeldende en intuïtieve manier te onderzoeken en me weer te verbinden met mijn zachte kant. Carina heeft alles in huis: stevigheid, liefdevolle directheid, creativiteit, kleur en verbeelding, luisteren en teruggeven, helpen dingen concreet te maken, warmte, gezond verstand. Ik denk met liefde terug aan de sessies met Carina en heb veel meer lucht in mijn leven.
Op verzoek heb ik een tekening van een van mijn kleinkinderen laten 'lezen' door Bloemenwind. De uitkomst was treffend en nauwkeurig en kwam overeen met wat ik zelf ook al vermoedde. De aanbevoelen zelfgemaakte remedie heeft zeer geholpen. Bovendien heeft de reading een gesprek tussen kind en ouders teweeg gebracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid