facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloementaart

Adres: Hoofdstraat 164 , Santpoort-Noord 2071 EM, NL
Stad: Santpoort-Noord
Route: Hoofdstraat 164
Postcode: 2071 EM


Recensies
Twee taartjes besteld bij bloementaart.nl voor bezorging als bedankje voor iets heel bijzonders. Bloementaartjes zelf zijn heel erg mooi. Helaas is de manier waarop het kaartje met het bedankje is uitgewerkt ronduit amateuristisch en doet compleet afbreuk aan het geheel; de bekende vlag en modderschuit. Printje wordt voorafgegaan door "Tekst:-". Hoe dan?! Vervolgens wordt het ook nog eens eerst op papier geprint, dan slordig uitgeknipt en op een ander strookje geplakt. Het is niet bepaald goedkoop en dan mag je toch wel topkwaliteit verwachten. Even een speciaal printertje zouden de kosten toch niet mogen zijn. Heb dit ook per mail gemeld, maar jammergenoeg geen reactie. Wat mij betreft eens maar nooit meer.
Jammer dat het telefoonnummer niet klopt ik had graag besteld maar had een vraag, helaas
bloementaart besteld voor mijn schoonmoeder ivm haar verjaardag. Bedankt Adrichem bloemisten, mijn schoenmoeder was erg tevreden en blij verrast met haar bloementaart.
Wat een geweldige manier om bloemen te geven. Prachtig, en uiterst vakkundig afgewerkt. Ik heb het vanochtend besteld en heb het vanavond al mogen ontvangen. Ik raad iedereen aan om een bloementaart te bestellen.
Prachtige zaak met niet allen hoge kwaliteit bloemen maar ook zeer leuke vazen en bloementaarten.
Prachtige boeketten en de bloementaarten zijn ook erg orgineel!
Theo is Top! De Holtkamp onder de bloemisten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid