facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemenplaza

Bloemenplaza
Adres: Stationshal 19 , Utrecht 3511 CA, NL
Telefoonnummer: 030 254 6485
Stad: Utrecht
Route: Stationshal 19
Postcode: 3511 CA


Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-21:00
Zaterdag: 08:00-21:00
Zondag: 08:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: bloemenplaza handelstraat, bloemenplaza händelstraat utrecht, van vogelpoel bloemenplaza utrecht, bloemist utrecht, bloemenplaza oog in al, bloem! utrecht station utrecht
Recensies
Afgelopen zondag moederdag was m'n zus even een bloemetje halen bij Bloemenplaza Oog in al. Toen m'n zus vroeg of de mevrouw aan de balie toevallig ook twee zeepjes van Rituals in wilde pakken snauwde ze terug, VIJFTIG CENT. Nou prima, 50 cent, best redelijk... Maar HAHAHAHA, is dit inpakken zie foto!?!?! Mijn neefje van 8 had dit nog mooier kunnen doen. Als je het niet wilt inpakken, of je hebt er geen zin in, doe het dan niet! Biedt het niet aan als dienst voor 50 cent, om vervolgens met dit aan te komen zetten. Erg klantonvriendelijk.
Bij Bloemenplaza hadden we een bloemendiadeem besteld voor onze bruiloft. We hadden een voorbeeld meegenomen met hele kleine roosjes en zeiden dat we dit graag wilde hebben met gipskruid en net zo kleine gele roosjes. Toen ik de diadeem op de grote dag ophaalde bleken de rozen echter vele malen groter dan gevraagd. Hierdoor was de diadeem niet meer elegant, maar was het zowat een hoed. Na contact met bloemenplaza werd er gezegd dat er nu niets meer aan gedaan kon worden en dat de kleinste roosjes waren besteld. Volgens mij hebben ze bij de AH in de straat nog wel kleinere rozen. Het kan altijd gebeuren dat de juiste rozen niet gevonden kunnen worden, maar zeker voor zo’n belangrijke dag verwachten we dat er gecommuniceerd wordt. Nu waren we compleet verrast en hebben we de diadeem uit elkaar moeten halen om nog maar daar te improviseren. Al met al veel te veel betaald voor slechte service. :
Zeer negatieve ervaring! Ik was op zoek naar een ‘grote’ bos rozen. Waarop de verkoper een reactie gaf van het is wel 3 euro per roos.. Ik stond versteld want ik zou het gewoon kopen, maar omdat ze meteen over de prijs begon zonder dat ik er om vroeg..daarnaast haar niet verwelkomende gedrag... Vervolgens zei ik dat ik verder zou zoeken, geeft ze een commentaar “dat dacht ik al” Ik moest het echt even laten bezinken. Zeer discriminerend op uiterlijk. Ik zet hier geen stap meer binnen. The employees are not kind and discriminate based on your look or the clothes you wear. If you are a person of color, I do not suggest getting flowers here. You wouldn’t want to experience such a negative vibe. I really had to digest the negative comments of the seller.
Prachtige biedermeier besteld en mooi.
De mooie bloemen niet eens kunnen bekijken door een onvriendelijke medewerker. Iets meer plezier in je werk en een glimlach is ook wel te zien onder een mondkapje ;. Eerste en laatste komst.
Erg fijne zaak. Heb hier een prachtig rouw boeket uitgezocht en werd heel liefdevol geholpen. Mensen hebben echt liefde voor hun vak.
Super klant vriendelijk zelfs nog een bakkie koffie gedronken met de dames
Mooie bloemen maar heel erg duur! Ook zelden zo een klantonvriendelijke medewerkster meegemaakt.
Fijne bloemenzaak. Aan de prijzige kant maar toch koop ik daar graag een veldboeket op zijn tijd voor 17,95
Heel fijn geholpen door het personeel, top.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bloemenplaza.

Utrecht bloemen en cadeaus

openingstijden, locatie, vervoer. Stationshal 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bloemenplaza adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bloemenplaza. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bloemenplaza delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid