facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemenkraam Stadionplein

"BLOEM! biedt een ruim assortiment verse bloemen, boeketten en cadeauartikelen. Dagelijks komen de bloemen vers van de veiling en van geselecteerde kwekers. Onze vakbekwame bloembinders stellen graag een boeket voor je samen, je kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment bloemen per stuk."
Adres: Stadionplein , Amsterdam 1076, NL
Stad: Amsterdam
Route: Stadionplein
Postcode: 1076



op zoek naar gerelateerd: BLOEM Amsterdam Oostpoort, Fleurtiek Amsterdam, Bloemen winkel, Bloemen Westfield Mall, Website bloemen, Bloemenzaak nl, BLOEM Diemerplein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lansuplant Waterlandplein Lansuplant Waterlandplein 9 km Last minute nog een boeketje kunnen kopen. Lieve medewerkers en altijd leuke bosjes b...
BossieZzz Bloemen en Planten BossieZzz Bloemen en Planten 9 km Erg mooie bloemen en planten, ik hoop dan ook dat deze mooie bloemen en plantenzaak d...
Blumenmarkt Blumenmarkt 5838 km
Recensies
Een mooie & sfeervolle bloemenwinkel bij het Stadionplein in Amsterdam naast de Appie en de Drie Graefjes. Vlak voor de kerst een prachtige bos met rozen gekocht. Ze hebben ruim 3 weken mooi gestaan en op 24 januari pas echt weg gedaan. De bediening is ook erg vriendelijk.
Hoewel de winkel een erg goede indruk geeft is de kwaliteit van de bloemen niet om over naar huis te schrijven. Een boeket van 15 euro ligt binnen 24 uur al voor een gedeelte op tafel zie foto. Goede locatie voor een bloemenzaak maar gezien de kwaliteit van dit boeket zullen wij niet snel terugkeren naar de locale ondernemer maar kiezen voor online diensten waar we meestal anderhalve week plezier van onze bloemen hebben. *update* bloemen na vier dagen weggegooid. Waren niets meer, wat een ontzettend slechte kwaliteit!
Prachtige huiskamer planten en prima kwaliteit kerstboom. Elk jaar haal ik hier mijn kerstboom, soms een plant en regelmatig een wildpluk-boeket.
Bloemen blijven zeker 2 weken staan. Mooie gevarieerde boeketten, goede service en vriendelijk personeel. Mijn favoriete bloemenzaak!
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Een ruim assortiment bloemen van zeer goede kwaliteit.
Op zondag 19 september wilde ik een boeket kopen voor een vriendin. Ik wil graag contant betalen. Dat mocht niet van het meisje achter de counter. Oké dan niet wat ik al raar vindt want het is een wettelijk betaalmiddel. Aangezien mijn pinpas niet werkt moest ik mijn credit card gebruiken. Die kaart werkte ook niet op het pin systeem in de winkel. Ik vroeg of ik ter uitzondering contant en gepast kon betalen. Dat mocht niet. Ze hield voet bij stuk. Ik vroeg of ze de manager of baas wilde vragen en ik kreeg als antwoord dat die precies hetzelfde gaat zeggen. Dit lijkt mij het moment om service aan te bieden, maar nee deze dame kan alleen maar doen wat haar baas haar vraagt. Uiteindelijk heb ik een vriendin moeten bellen dat zij dit voor mij via overschrijving kon betalen. Dit vind ik een hele slechte service en kom hier ook nooit weer.
Ik kom hier bijna wekelijks niet elke week want de bloemen blijven bij mij vaak langer dan een week staan en word heel erg blij van deze zaak. Personeel is altijd vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Één keer kocht ik een tak met bloesem die niet ging bloeien. Dat noemde ik terloops en dat werd meteen goed opgelost. Altijd mooie kant en klaar boeketten voor als je weinig tijd hebt om zelf een aantal bloemen bij elkaar te zoeken. Fijn, zo’n goeie bloemenzaak in de buurt!
Heel het jaar door prachtige bloemen en planten. Heel tevreden met mijn kerstboom
Altijd prachtige verse bloemen. Het laatste boeket dat ik kocht heeft 14 dagen gestaan.Vriendelijke bediening, heeft altijd tijd voor een advies over de bloemen of de planten voor op het balkon. Ik ben heel tevreden over BLOEM!
Kom al sinds 2 jaar voor bloemen en plantjes Zeer kundig en aardig personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid