facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemenkiosk van Burken

Bloemenkiosk van Burken

Geschiedenis

Bloemenkiosk van Burken - Sterk in al het bloemwerk

Bij ons bent u aan het adres voor prachtige boekten, planten en ander bloemwerk. Dat niet alleen, wij hebben ook een stijlvol assortiment aan bloempotten, vazen en glaswerk.

Door het zelf inkopen op de klok en door ons professionele netwerk, garanderen wij u de beste kwaliteitsproducten. Vanzelfsprekend is het mogelijk om bloemen te laten bezorgen. Heeft u een spoedbestelling? Geen probleem, neem gerust contact met ons op!

Ook de zakelijke markt bedienen wij. Een goede sfeer op kantoor en het behouden van een prettige relatie met uw opdrachtgevers is veel waard. Bloemen en planten zijn daar een essentieel onderdeel van en horen er gewoon bij. Als zakelijke klant kunt u bij ons terecht voor onder andere een bloemenabonnement, interieurbeplanting, verjaardagabonnement en meer. Kijk op onze website voor alle mogelijkehden.

Over ons
De grondleggers van dit eerste toen nog primitieve verkooppunt waren de gebroeders Sjors en Renger Kas. Welke in 1958 de eerste kiosk openende met de naam “Het Aalsmeerse Bloemenhuis”, gelegen aan de Plantage. In 1966 wordt door Renger Kas een nieuwe kiosk gebouwd na grote vandalisme, genaamd “Kiosk Plantage” . Samen met zijn vrouw Marietje uit de Bosch hebben zij met veel liefde en plezier dit punt opgebouwd door hun voortreffelijke inzet en goede kwaliteit. Hierdoor werd de kiosk een bekend ijkpunt en al snel ’t Stalletje genoemd in het ‘olde Harderwieks’.

Eind 1988 is de kiosk van eigenaar veranderd en kreeg de naam Bloemenkiosk R. van Burken. In 1992 werd besloten de toen ‘verouderde’ kiosk na ruim 25 jaar te vervangen. De nieuwe (huidige) kiosk werd groter en hoger en was na twee maanden gerealiseerd. Tussentijdse verkoop ging gewoon door vanuit een naast geplaatste verkoopcontainer. Op 10 december 1992 werd de nieuwe kiosk geopend. Mede dankzij de altijd enthousiaste medewerkers die de Bloemenkiosk door de tijd heen heeft gehad in combinatie met de beste kwaliteitsproducten en goede service werd de bloemenkiosk een groot succes en stond ook regionaal zeer goed bekend.

Vanaf 1 september 2016 wordt de Bloemenkiosk wederom geëxploiteerd door Rik van Burken. Samen met zijn vrouw Anne Marie van Burken - Strubbe en Danielle van Polen gaan zij dit prachtige verkooppunt weer om toveren tot een unieke locatie voor al uw trendy bloemwerk en prachtige cadeauartikelen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan Bloemenkiosk van Burken.



"Bloemenkiosk van Burken in Harderwijk.Gespecialiseerd in al het mogelijke bloemwerk. Waaronder trouwboeketten, afscheidsbloemwerk, gemengde boeketen, losse snijbloemen en bedrijfs- en consumenten abonnementen.Door decenia lange ervaring en directe klokinkopen op verschillende veilingen altijd de beste kwaliteit en assortiment.Bestellen gaat eenvoudig via onze website met uitgebreide webshop.Voor verdere vragen staat ons team graag voor u klaar."
Adres: Smeepoortstraat 1b, 3841EG Harderwijk
Telefoonnummer: 0341 706 899
Stad: Harderwijk
Route: Smeepoortstraat 1b
Postcode: 3841EG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bloemen Harderwijk, Bloemen Tweelingstad Harderwijk, Koping Flora Harderwijk, Bloemen bezorgen Harderwijk, Van Burken bloemen De Bilt, Shop in Shop Harderwijk, Bruidsboeket Harderwijk, Shop Inn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kassas Bloemen Kassas Bloemen 443 meter Hele leuke bloemen- en plantenwinkel met hele lieve mensen die helpen
The Little Shop of Flowers The Little Shop of Flowers 457 meter We kwamen voor iets anders naar Harderwijk maar zijn met een mooie bos zijden bloemen...
Bloemenboetiek ShopInn Bloemenboetiek ShopInn 704 meter Biedermeier grafstuk gemaakt naar een gegeven voorbeeld, is erg mooi geworden. Pracht...
Op bestelling Op bestelling 1 km Heb daar een trouwboeket besteld. Eerst een gesprek gehad over de wensen. Het boeket ...
Gebr. Leeuwenburg Bloemenhandel Gebr. Leeuwenburg Bloemenhandel 2 km iedere zaterdag in Harderwijk winkelcentrum tweelingstad
Carpe Diem Bloembinders Carpe Diem Bloembinders 2 km Een Bloemig bedrijf dat zowel particulier als zakelijk u in de bloemen kan zetten!
Kwekerij 'De Stadsweiden' Kwekerij 'De Stadsweiden' 2 km Altijd een mooi aanbod van planten voor betaalbare prijzen. De planten van eigen kwee...
Recensies
Hele leuke en ook " aparte" bollen gekocht. En veel bloemen na m n operatie, via hun, van anderen gehad. Ze staan ook echt heel lang. Je word er vriendelijk geholpen!
Super fijn geholpen, voor een bedrag een boeketje laten maken met lila kleuren en ze heeft er iets moois van gemaakt .
Altijd mooie bloemen, veel keus, en fijne sfeer in de kiosk...prettig weekend!
De bloemen van Rik zijn altijd Top. Altijd vers, prachtig assortiment en laat hun voor het weekend een mooi boeket voor je samenstellen. Ik ben al lang eeb 'vaste' klant!
Erg goed geholpen door Rik. Afgelopen maandag een mooie bos rozen gekocht, helaas waren deze na 4 dagen niet meer zo mooi. Vandaag kosteloos een hele mooi bos rozen thuis bezorgd gekregen. Super opgelost!!
Een weelde aan bloemen, van zeer goede kwaliteit. Vriendelijke gezellige service.
Slechte Ervaring bloemen besteld afgerekend en nooit bezorgt. Verhaal gaan halen. Men ontkende dat er besteld was. Na lange discussie geld terug gehad en afscheid van elkaar genomen. Ik kom er nooit meer.
Bijzonder vriendelijk geholpen. Ze hebben een hele ruime keuze in mooie maar ook de wat meer bijzondere bloemen. En aanrader voor een mooi boeket!
Fijne bloemenzaak met gezellige mensen die me altijd weer met een mooie bos bloemen naar huis sturen waarvan we lange tijd plezier hebben
Als je echt een mooie en goede samengestelde bos wil halen ben je hier op het goede aderes beste van harderwijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid