facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemenhuis Vink Voorthuizen

Bloemenhuis Vink Voorthuizen

Info

De mooiste bloemen van Voorthuizen en omstreken, tevens erkend bruids- en rouwwerk specialist

Adres: Bakkersweg 10, 3781 GP Voorthuizen
Telefoonnummer: 0342-473677
Stad: Voorthuizen
Route: Bakkersweg 10
Postcode: 3781 GP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bloemenwinkel Voorthuizen, Fleurina Voorthuizen, Fleurina Voorthuizen telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemisterij Fleurina Bloemisterij Fleurina 31 meter Super vriendelijk,behulpzaam en klantvriendelijk! Mooie zaak met heel veel keus!
T stalletje bloemen & planten T stalletje bloemen & planten 142 meter 't stalletje bloemen & planten is gespecialiseerd in: rouw/trouw-werk, voor al uw blo...
Belle Rosa Belle Rosa 1 km Ilena heeft sfeer gebracht met haar prachtige boeketten en bruidsboeket op onze bruil...
Recensies
Ook dit jaar heeft Bloemhuis Vink in Voorthuizen ons weer geholpen met prachtige bloemstukken voor een speciale prijs. Fijn dat wij senioren van de Kievitsstraat elk jaar een beroep op jullie mogen doen, zodat wij met de jaarlijkse Floriade een prachtig straatje hebben. Toppers
Afgelopen woensdag 23 juni zijn wij getrouwd. Wij wilden graag Bohemian Chic trouwbloemen. Gert ging graag deze uitdaging aan en met een prachtig eindresultaat. Gert is prettig in de omgang. Mede dankzij Gert hebben we een van de mooiste dagen van ons leven gehad.
Ruime sortering van bloemen. Goede service qua bezorging.
Prima zaak we werden voortreffelijk geholpen.
Gert heeft ons goed geholpen met ideeën voor een trouwboeket voor op de auto. Wat is dat schitterend geworden. Corsages idem dito. Onze fotograaf gaf al aan dat ze niet vaak zulke mooie corsages ziet. Schitterende combinatie van orchideeën en chrysanten, precies in de kleuren die we wilden. Absoluut een aanrader!
Voor onze trouwdag prachtige bloemen geleverd! Goede service.
Zoals altijd perfect, super goede kwaliteit en goede service en fijne mensen. Ik heb jaren in Voorthuizen gewoond en woon sinds 3 jaar in Harskamp maar ga mijn bloemen en kerststukken nog altijd bij Vink in Voorthuizen halen. Groetjes Ans Lotgering uit Harskamp. Én een heel gezond en voorspoedig 2022 gewenst.
Duur boeket gekocht. Ten eerste moest ik zelf de stelen nog schuin afsnijden en vervolgens begonnen de rozen op dag 4 te verpieteren. Zonde en erg jammer. Geen volgende aankoop voor mij.
Vriendelijke medewerkers, prima prijs!
Goed bereikbaar met de auto. Vriendelijk personeel. Gratis parkeren voor de deur. Altijd mooie boeketten beschikbaar. Redelijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid