facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemenhandel De Lelie

"De Lelie Bloemen Vriezenveen is een van de filialen van De Lelie Bloemen. Al 50 jaar zijn wij een begrip in Overijssel en bieden wij bloemen en planten voor een goede prijs. Deze prijs kunnen wij bieden door eigen transport en grote afname bij de veilingen in Nederland. U wilt toch niet meer betalen bij een ander voor dezelfde bloemen maar een deftige naam? Kijk ook eens op onze webshop!"
Adres: Westeinde, 7671 EK Vriezenveen
Telefoonnummer: +31546566162
Stad: Vriezenveen
Route: Westeinde
Postcode: 7671 EK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BloemKado BloemKado 973 meter Mooi Valentijn boeket. Lang van kunnen genieten.
Recensies
Erg vriendelijk personeel. Ik kom een bosje rozen halen en vraag of ze de rozen apart willen inpakken, dit i.v.m. huldigen hardlopers. Dit doet ze kosteloos en zonder problemen. Top....en ik hoefde niet iets extra te betalen!
Mooie bloemen en vriendelijk personeel!
Erg blij dat de verlepte rozen omgeruild mochten worden maar teleurstellend dat er aan mijn woorden getwijfeld wordt.
Prijs kwaliteit altijd goed, en vriendelijk personeel
Vandaag weer een boeket bij de Lelie besteld. Wat een perfecte service bieden jullie. Jullie hebben bij onze vorige bestelling zelfs een fles wijn op ons verzoek geregeld. Dank voor jullie geweldige service.
Mooie bloemen voor een mooie prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid