facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemen van Suus

Bloemen van Suus

Info

Suus maakt boeketten voor particulier of zakelijk, dit kan met een abonnement of los. Laat voor donderdag 12:00 uw bestelling weten, zodat ik op vrijdag de verse bloemen kan bezorgen in Amersfoort. Ook voor uw bruidswerk bent u aan het goede adres.

Geschiedenis

Bloemen van Suus verzorgt in de regio Amersfoort bloemen op bestelling voor een trouwerij, een bedrijf of een bijzonder bloemstuk. Daarnaast natuurlijk ook voor een mooi boeket. Voor jezelf of voor een ander.
Wil je wekelijks, 2- wekelijk of maandelijks verzekerd zijn van een mooi boeket, neem dan een abonnement. Dit kan voor 15,- ,20,- , 25,- of 30,00. De bloemen worden in de regio Amersfoort thuisbezorgd.
Bel of mail gewoon om de mogelijkheden te bespreken.

Adres: Sikkelkruid 51, 3824PN Amersfoort
Telefoonnummer: 06 - 4020 1979
Stad: Amersfoort
Route: Sikkelkruid 51
Postcode: 3824PN


Recensies
Het team van Suus heeft onze dag qua bloemen compleet gemaakt! Op onze bruiloft heeft het team van Suus groen en bloemen voor de finish-in-touch gezorgd qua bloem decoratie. Van armcorsage tot trouwboeket en van sfeerboeketten tot tafelstukken. Alles voldeed aan onze wens en was mooier dan wij hadden durven dromen. De ‘recht door zee’ communicatie van Suus heb ik als prettig ervaren omdat je dan weet waar je aan toe bent. Thanks team Suus groen en bloemen, jullie verzorgen fantastisch werk.
Suus heeft onze bruiloft verzorgt met alle benodigde bloemen. Prachtig bruidsboeket, corsages, bloemstukjes voor op de tafels, bloemen voor het prieel en het looppad, boeketjes voor de meisjes. Alles was tot in de puntjes verzorgd en zag er prachtig uit. Het leek wel een sprookje! Ze is creatief, heeft mooie ideeën en neemt je helemaal mee. Dank je wel Suus voor het mede mogelijk maken van deze ongelofelijke dag!
Suus heeft bij ons het hele huis voorzien van kamerplanten en zijn zeer tevreden met het advies. En laatst een bos bloemen voor de vrouw laten opsturen en ook dat gaat hartstikke vriendelijk en goed!!!
Ons kantoor verzorgd met prachtige planten. Goed meegedacht met onze wensen en ook nog eens een hele snelle en nette levering. Wij zijn helemaal blij met de planten!
Geweldig....!!!! HEEL MOOI.....!!!prachtig die bloemen...!! Toppie dus.....Sjaak
Schitterend wat n mooie winkel.en zo uit gebreid.zeker aan te bevelen.schitterend Suus.
Echt voor mij is dit de allerleukste en gezelligste bloemenwinkel van Maas & Waal
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bloemen van Suus.

Amersfoort bloemist

openingstijden, locatie, vervoer. Sikkelkruid 51 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bloemen van Suus adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bloemen van Suus. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bloemen van Suus delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bijzonder Bloemen Amersfoort Bijzonder Bloemen Amersfoort 4 km René heeft op basis van onze wensen een prachtig trouwboeket gemaakt. We trouwden op ...
Delphinium Bloemen Delphinium Bloemen 4 km Zeer mooie bloemen, prachtige boeketten gemaakt door de eigenaresse, zeer leuks te ha...
Bloemsierkunst Ilona Bloemsierkunst Ilona 5 km Super mooi boeket weer gemaakt door top bloemiste!!!! Denken ook graag met je mee zod...
Quino Bloembinders Quino Bloembinders 6 km Super mooie boeketten en bloemen. En er wordt met je meegedacht. Ben zowel zakelijk a...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid