facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemen van Ruth

Bloemen van Ruth

Info

Open op afspraak om tijd te hebben voor u als klant en de kwaliteit van mijn bloemwerk te garanderen. Gespecialiseerd in rouwwerk.



"Afscheid nemen van een dierbare is emotioneel en vaak niet te bevatten. Ik begrijp wat zo’n moment betekent en kan bijdragen aan het verzorgen van een betekenisvol afscheid met bloemen die een persoonlijk verhaal vertellen.Mijn kracht is het combineren van prachtige verse bloemen en zo de emotie vorm te geven. Met oprechte, persoonlijke aandacht en advies de juiste keuzes maken voor bloemen bij een uitvaart, crematie of begrafenis.Ik maak elk bloemstuk op maat en koop zelf de verse bloemen in bij de veiling.Als exclusief partner van Afscheid met Bloemen voor de regio Haarlem en Haarlemmermeer lever ik op elke locatie.Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of persoonlijk advies."
Adres: Bennebroekerdijk 216, 2142LD Cruquius, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0653851764
Stad: Cruquius
Route: Bennebroekerdijk 216
Postcode: 2142LD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Joep Faas Joep Faas 0 meter Een mooi boeket, bruiloft of iets anders? Dan ben je bij Joep Faas aan het juiste ad...
Recensies
Ruth heeft ons kantoor op een geweldige manier voorzien van de gewenste groene aankleding. Ik kan met trots zeggen dat wij mede dankzij haar nu één van de mooiste kantoren van Hoofddorp hebben!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid