facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloembinders Pauline

Bloembinders Pauline
Adres: Achterom 87 , Delft 2611 PM, NL
Telefoonnummer: 015 212 3689
Stad: Delft
Route: Achterom 87
Postcode: 2611 PM



op zoek naar gerelateerd: Bloemenwinkel Delft centrum, Bloemist Delft rouwboeket, Bloemist Delft Martinus Nijhofflaan, Bloemist Delft Hoven, Bloemen bezorgen Delft, Bloemenwinkel Delft STATION, De Zonnebloem Delft, Kalders Delft
Recensies
Bruidsboeket besteld. Door ziekte helaas niet op tijd klaar, wat de planning met de fotograaf aardig door de war stuurde, maar ziekte kan natuurlijk. Helaas ook geen echt mooi bruidsboeket, veel groen met weinig bloemen, niet de vorm die was afgesproken. Ik ben niet van plan nog een keer te trouwen, maar anders zou ik een volgend boeket niet hier laten maken.
Voor onze bruiloft hebben wij de bloemen laten verzorgen door Pauline. Prima prijs, uitstekende kwaliteit. Denkt mee en komt met leuke en goede voorstellen. Het contact verliep in het begin niet helemaal vlekkeloos. Maar dat maakte het eindresultaat niet minder.
Fantastische zaak met een groot aanbod van verschillende soorten exclusieve bloemen. Er is hier in iedere prijsklasse een prachtig boeket of bloemstuk verkrijgbaar maar u kunt natuurlijk ook zelf iets samenstellen. Ik kom al vele jaren met met veel plezier bij Pauline en is met stip de beste bloemenzaak van Delft!
Veel keuze in boeketsamenstelling. Veel variatie mogelijkheden met kwalitatief mooie bloemen
Pauline heeft voor ons een prachtig rouwstuk geleverd met schitterend mooie bloemen. De bloemen waren afgeleverd op locatie van de uitvaart. Hoewel er een spelfoutje was in een van de linten, was dit met een belletje direct en adeqaat opgelost. Zeker aan te raden!
Op secretaressedag hebben mijn collega's en ik een prachtig en heerlijk geurend boeket gekregen van onze werkgever. De bloemen zijn werkelijk prachtig en mooi samengesteld. Mijn collega's en ik zijn dan ook erg content met deze bos bloemen. Ze zien er fris, vers en krachtig uit! Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder van Pauline heb gehoord. Ik zal deze naam dan ook zeker onthouden.
Enorm behulpzaam en vriendelijk. Degene die een boeket ontvangt van Pauline is ook echt enthousiast over wat ze hier maken. Grote aanrader!
Volgens de site aangesloten bij fleurop. Bij het afrekenen blijken we niet te kunnen betalen met een bon van fleurop, dan ben je daar dus helemaal voor niets omgefietst
Ik ben hier op een zeer fijne manier geholpen en er werd echt tijd voor mij genomen. De prijs is ietsje hoger dan gemiddeld, maar dat heb ik er graag voor over.
Beste bloemist van Delft. Creatief, bijzondere en altijd verse bloemen, persoonlijke aandacht. Als ik een bijzonder bloemstuk wil, ga ik altijd hierheen. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid