facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloembinderij Passiflora

Bloembinderij Passiflora

Info

Bloemen winkel

Adres: Tuindorpweg 41, 3951BD Maarn
Telefoonnummer: 0343443289
Stad: Maarn
Route: Tuindorpweg 41
Postcode: 3951BD


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Facebook passiflora maarn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vitamineversbron De Vitamineversbron 860 meter Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit en service.
Recensies
Een leuke winkel met heel gezellig en behulpzaam personeel die veel kennis hebben over de bloemen en planten en hele mooie boeketten
Klein Boeket en onbeschofte eigenaren. Bewust via hun eigen website besteld om een lokale ondernemer marge te gunnen en niet via een tussenpartij. 1. Gekozen voor klein / middel groot boeket met bijpassende prijs. Geleverde boeket is matige omvang met 'basic bloemen'. Roosje, Gerbera etc. 2. Navraag en feedback wordt beantwoord met tegenspraak en dreigement om boeket weer bij het bezorgde adres op te halen vrienden die het al moeilijk genoeg hebben. Ik heb het gesprek beëindigd. 3. Eigenaar gaat toch langs bij bezorg adres om daar uit te huilen in de hoop geen slechte naam in het dorp te krijgen. De situatie was al stom voor mij en de bloemist. Hij kiest er voor om daar nog meer mensen bij te betrekken. Kortom: Wil je iemand een hart onder de riem steken, doe dat dan niet via deze bloemist. Je wordt 3x teleurgesteld.
Prachtige bos bloemen mogen ontvangen van mijn werkgever die mij een hart onder de riem wilde steken. De bloemen werden gebracht door een vriendelijke bezorger en bleken afkomstig van Bloembinderij Passiflora. Ze hebben ruim 2 weken gestaan! Mocht ik in de toekomst zelf bloemen nodig hebben dan fiets ik zeker even langs.
Telefonische afspraak gemaakt voor bruidswerk. Komen we op die dag naar de winkel, wist niemand dat we zouden komen. Er werd geen eigen werk getoond, we moesten zelf maar een plaatje zoeken en dat laten zien, dan konden ze alles maken. We moesten maar een nieuwe afspraak plannen, dat hebben we wel gedaan. Maar we zijn naar een andere zaak gegaan waar we wel werden begeleid om een mooi boeket samen te stellen. Ik ging de afspraak telefonisch afzeggen, dat duurde 5 minuten. Want diegene kon niet vinden waar het in de agenda moest staan. Al met al geen goede ervaring. Winkel ziet er wel mooi uit, maar ik vind het het vreemd dat ze alles kunnen maken, maar geen bewijs hebben van wat ze maken.
Een bloemenwinkel waar ik graag voor om fiets om bloemen te halen. Altijd goede bloemen en fijne service.
Geweldige bloemenwinkel met n uitstekend assortiment aan bloemen ,planten en cadeauartikelen.
Vanmorgen een prachtige bak met violen gekocht. Wat mij meteen opviel waren de voortreffelijke "coronamaatregelen" die genomen waren. Vanaf deze plek groot compliment voor onze fijne bloemenwinkel Passiflora!!
Mooie rozen gekregen voor onze trouwdag hebben drie weken gestaan! Hele goede kwaliteit en erg vriendelijk en professioneel personeel! Mooie en gezellige winkel!
Al een paar jaar levert Passiflora 2-wekelijks mooie boeketten. Vandaag ontvingen we een prachtige orchidee erbij met een kaartje " Een aardigheidje'. Dank jullie wel voor deze leuke attentie.
Bloembinderij Passiflora is een echt familiebedrijf dat sinds 1999 gevestigd is aan de Tuindorpweg in Maarn Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Kwaliteit, creativiteit en klantvriendelijkheid staan bij hen hoog in het vaandel en zijn het fundament van het bedrijf. Dagelijks hebben zij aanvoer van verse snijbloemen. Voor binnen- en buitenplanten werken zij samen met vaste kwekers en toeleveranciers. Al het bloemwerk wordt door hen zelf gemaakt, variërend van een boeket tot het samenstellen van speciale arrangementen zoals bij huwelijk en overlijden en andere 'evenementen'.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid