facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloembinderij De Keizerskroon

Bloembinderij De Keizerskroon

Info

Bloemen,specialisatie rouw bloemwerk grafstukken en bruidswerk gelegenheids bloemwerk



"Een creatieve bloemist, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat."
Adres: Pieter Christiaanstraat 17, 5491 JN Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413473201
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Pieter Christiaanstraat 17
Postcode: 5491 JN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bloemsierkunst de Keizerskroon, Plantenmarkt Sint Oedenrode, Bloemist Sint-Oedenrode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio-Bloem Studio-Bloem 1 km Vandaag het rouwboeket voor mijn zwager opgehaald bij Studio-Bloem,een prachtig mooi ...
Bloemisterij Tuincentrum Brekelmans Bloemisterij Tuincentrum Brekelmans 2 km Een heel ruim assortiment aam bloemen en planten, zowel voor binnen als buiten.
Tuincentrum Bloemisterij C.J. Brekelmans Tuincentrum Bloemisterij C.J. Brekelmans 2 km Een heel ruim assortiment aam bloemen en planten, zowel voor binnen als buiten.
Recensies
Dankjewel voor de prachtige bloemen! Ik moest bloemen sturen naar familie uit Australië, voor mij was moeilijk, maar Silvie en Bloembinderij De Keizerskroon hielp me en creëerde iets heel speciaals! Ze is geweldig en ik zal meer kopen een zal bezoeken wanneer ik Nederland kom Dankje xxx
We bestelden een grafstuk zonder gerbera's. En wat zitten er volop in? Gerbera's. Fouten maken kan maar los die dan ook goed op. Iemand die ondernemer van het jaar wordt, moet zeker weten dat goed oplossen van klachten daar ook bij hoort. Daar hebben we bij de Keizerskroon helaas niets van gemerkt. Een grote teleurstelling!
mooie bloemen leuke cadeautjes en gezellig personeel.
Silvie, Die hebben wij leren kennen door een oom van haar waar wij vrienden mee zijn. Wij bestellen vanuit Spanje,daar wonen wij en het is altijd perfect en tot in de puntjes verzorgd, Ga zo door Silvie, Ted en Mia van Barneveld.
Knusse, mooie winkel. Voor bloemen, planten en accessoires. Altijd vriendelijk personeel, je wordt goed geholpen met enorm veel kennis en creativiteit.
Goede service en super mooie bloemen. Het bruidsboeket na vijf jaar opnieuw laten maken door DE bloembinderij van Nederland. Dank je wel Silvie, top
Klantvriendelijk klant staat centraal. Goede, mooie kwaliteit boeketten, waar je lang van kunt genieten.
Leukste beste winkel van rooi! Goede service en oprecht geïnteresseerde medewerkers! Ze hebben precies gemaakt wat ik wilde! Dank je wel keizerskroon!! En tot de volgende keer!
Gewoon super leuke winkel met goede kwaliteit aan bloemen en vooral de vriendelijke personeel Top
Een prachtige winkel, met klantvriedelijke professionele meiden! Ik kom er altijd met veel plezier en ga altijd blij en tevreden naar buiten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid