facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloembinderij Ad ten Have

Info

Welkom op de facebook pagina van Bloembinderij Ad ten Have. Al bijna 30 jaar verzorgen wij uw bloemwerk in Ulft en omstreken.

Geschiedenis

In 1985 is bloembinderij Ad ten Have geopend. De bloembinderij bestaat al bijna 30 jaar voor iedereen die een passie heeft voor bloemen, planten en decoraties voor in en om het huis.

Onze passie is het creëren van sfeer en beleving met vooral plantaardige materialen. Deze zijn voor ons altijd het uitgangspunt. De natuur is voedingsbron in alles wat we doen. Het creatief denken geeft ons zoveel voldoening dat we hier eindeloos mee door kunnen gaan.
Zeker in teamverband met al onze enthousiaste medewerkers.

Adres: F B Deurvorststraat 25, 7071 BE Ulft
Telefoonnummer: 0315631415
Stad: Ulft
Route: F B Deurvorststraat 25
Postcode: 7071 BE


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemen en dierenspeciaalzaak Hoogeveen Bloemen en dierenspeciaalzaak Hoogeveen 341 meter Ze maken prachtige bossen bloemen maar de kwaliteit is niet om over naar huis te schr...
Recensies
Vandaag kunstbloemen stuk en klein boeketje opgehaald, precies na mijn wensen gemaakt en zo als altijd super vriendelijke en behulpzame deskundige begeleiding
Prachtige winkel met goede kwalitatieve bloemen en planten. En leuke passievolle vakmensen die weten waar ze over praten!
Voor ambacht en sfeer ben je hier aan het juiste adres!! Trots om hier te mogen werken!!
Mooie winkel met super kwaliteit bloemen.
Altijd de mooiste bloemen, en je wordt er goed geholpen.....
Hele mooie bloemenzaak leuke vaasjes geweldige bloem stukken wel iets duurder
Normaal hoor ik zeer positieve verhalen, maar het bosje bloemen voor moederdag à €25 is toch echt bizar schamel. Als er voor €10 in de vaas zou staan, zou ik het ook geloven. Afzetterij vooral voor/op zulke dagen!
Een boeket rozen gekregen op 2 maart en het is nu 18 maart en ik kan het bijna niet geloven maar de rozen staan zeker nog tot het weekend dus verser dan vers deze rozen. Bedankt dat ik er zolang van mag genieten.
Erg mooie winkel met vriendelijk personeel. Leveren goede kwaliteit en geven advies: denken goed met de klant mee.
Ruim assortiment bloemen en planten met altijd de juiste tint bij het juiste seizoen. Niet de goedkoopste maar daar is de kwaliteit zeker naar! Het vriendelijke personeel helpt je graag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid