facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloem & zus

Bloem & zus

Geschiedenis

Wij helpen u graag aan een mooi boeket, bruidsboeket, rouwstuk een mooi kamerplant of net die mooie pot, vaas of de zijdebloemen om u huis of kantoor op te fleuren.
Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor boeketten, baliestukken en bedrijfsbeplanting/aankleding.
In onze workshopruimte worden regelmatig leuke workshops gegeven.

In onze eigentijdse en sfeervolle winkel sinds 2017 gevestigd in molenaarsgraaf kunt u terecht voor de mooiste bloemen en planten. daarnaast heeft bloem&zus accessoires om uw huis steeds weer gezellig te maken.

welkom en laat u inspireren!

Goed opgeleid en altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van bloem en interieur. Van een “gewoon bloemetje” tot het meest uitgebreide, creatieve bloemwerk voor iedere gelegenheid.

Een stoer, klassiek of hip boeket. Bij Bloem&zus bent u aan het juiste adres voor de allermooiste bloemen.

Een gezellig avondje met vrienden, familie,collega's, buren of wie dan ook? In onze inspirerende workshopruimte kunt u zelf aan de slag.

In onze eigentijds en sfeervolle bloemenwinkel in Molenaarsgraaf kunt u terecht met al uw vragen en wensen, u doet hier gegarandeerd inspiratie op.
De bloemen staan voor u klaar en wij helpen u graag verder

Adres: Dorpsstraat 5 d, 2973ab Molenaarsgraaf
Telefoonnummer: 0184 208 531
Stad: Molenaarsgraaf
Route: Dorpsstraat 5 d
Postcode: 2973ab



op zoek naar gerelateerd: Bloem en zus facebook, Bloemen van Zus, Bloemen bezorgen, Bloemen Dorpstraat Waddinxveen, Workshop voor zussen, WY Bloemisten, Bloemist workshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemenwinkel 'Het Prinsenhofje' Bloemenwinkel 'Het Prinsenhofje' 511 meter Vertaald door Google ja Origineel yeet
De guirlande bloemen en brocante De guirlande bloemen en brocante 655 meter Prachtige bloemen en heel betaalbaar. Elly is buitengewoon vriendelijk en denkt altij...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid