facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloem Sloopwerken & Recycling

Bloem Sloopwerken & Recycling

Info

Bloem heeft zich toegelegd op het veilig en verantwoord slopen van m.n. utiliteitsbouwwerken, het verhuren van grondverzetmachines, het transport van bouws

Geschiedenis

Bloem Transport- & Handelsonderneming heeft zich toegelegd op het veilig en verantwoord slopen van met name utiliteitsbouwwerken, het verhuren van grondverzetmachines, transport van bouwstoffen, de handel in primaire en secundaire bouwstoffen, zoals teelaarde, opvulzand, gerecyclede granulaten, en de verhuur van containers.

Ons werkgebied strekt zich uit over het zuiden van Nederland en de grensstreken van België en Duitsland. Wanneer u op zoek bent naar een sterke partner in het slopen van een woonhuis, stal, flat of het compleet bouwrijp opleveren van een fabrieksterrein, dan bent u bij ons in goede handen. Wij dragen al meer dan 40 jaar de grootste zorg voor een grote groep klanten en zijn er zeker van dat onze ervaren vakmensen hun werk vakkundig en verantwoord zullen uitvoeren.

Als lid van de Bloem Group kunnen wij u ook een totaalpakket aanbieden dat bestaat uit milieutechnisch onderzoek en advies, bodemsanering (indien nodig), sloopwerken, verwerking van grond en sloopafval, grondwerken en civieltechnische inrichting van het te renoveren terrein of gebied.



"Bloem Sloopwerken & Recycling heeft zich toegelegd op het veilig en verantwoord slopen van met name utiliteitsbouwwerken, het verhuren van grondverzetmachines, transport van bouwstoffen, de handel in primaire en secundaire bouwstoffen, zoals teelaarde, opvulzand, gerecyclede granulaten, en de verhuur van containers.Ons werkgebied strekt zich uit over het zuiden van Nederland en de grensstreken van België en Duitsland. Wanneer u op zoek bent naar een sterke partner in het slopen van een woonhuis, stal, flat of het compleet bouwrijp opleveren van een fabrieksterrein, dan bent u bij ons in goede handen."
Adres: St. Antoniusstraat 10, 6097 ND Heel (plaats)
Telefoonnummer: +31475572140
Stad: Heel
Route: St. Antoniusstraat 10
Postcode: 6097 ND


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bloem groep Panheel
Recensies
Zijn niet u staat om je door te schakelen met de juiste persoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid