facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloem

Bloem

Geschiedenis

Bloem - Hof van Dal, is debloemenzaak in het winkelcentrum van Hilvarenbeek. Bij ons kunt u terecht voor prachtige boeketten, vele soorten kamerplanten, unieke potten, decoraties en grafarrangementen.
Zoekt u iets voor uzelf of als cadeau? Wij helpen u graag!

Tot ziens in onze winkel !

Adres: Hilverhof, 5081 AV Hilvarenbeek
Stad: Hilvarenbeek
Route: Hilverhof
Postcode: 5081 AV



op zoek naar gerelateerd: Berkdijk Bloemen, Vrij Tof Hilvarenbeek, Bloemen bezorgen, Bloem 6 letters, Bloemen Tilburg, Bolenius Diessen, Tilburg bloemen bezorgen, Hilverhof Hilvarenbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
No.6 Bloem & Interieur No.6 Bloem & Interieur 148 meter Wat is er nou leuker dan iemand te verrassen met een mooi boeket bloemen? En uit erva...
Recensies
Wat is er nou leuker dan iemand te verrassen met een mooi boeket bloemen? En uit ervaring kan ik vertellen dat een boeket van No. 6 altijd een brede glimlach terugbezorgd met daarbij de mededeling “Wat een prachtige bos!”. Anouk en haar team verstaan hun ambacht en maken met passie van iedere bos een kunststuk waar ik dan goede sier mee kan maken. En ook mooi meegenomen, de boeketten blijven heel lang mooi. Dat samen met vriendelijk en meedenkend personeel maakt het iedere euro waard en ik rijd er graag een blokje voor om. Top en tot snel weer!
De allerbeste bloemist in de regio. Hou van hun prachtige veldboeketten!
Mooie bos rozen gekocht die helaas na een paar dagen al helemaal slap hingen. Toch maar even aan Anouk gemeld, waren immers verse bloemen. Anouk reageerde positief, ze had het in de zaak zelf ook al gezien. Het betrof een nieuwe roos. Een nieuwe bos werd meteen aangeboden! Top!
Gisteren avond een boeket besteld voor mijn ouders en vandaag, in de ochtend bezorgd. Wat een top service. Daarnaast ook prachtige bloemen, die erg lang blijven staan. Boeket ziet er fris en kleurrijk uit. Bestelling op tijd en een verrassend groot en mooi boeket! Top! :
Prachtige boeketten van top kwaliteit!
Meer dan een zaak voor een ruikertje. Veel interieur-accesoires. Ruime keuze in snijbloemen. Op verzoek wordt een bos naar keuze gemaakt. Vriendelijk personeel.
Fijne bloemen/planten zaak. Mooie moderne samengestelde boeketten, bezorgservice prima, rekening achteraf betalen als het boeket naar wens was. Een dikke 10!
Hele goede service en zeer vriendelijk aan de telefoon! Even een telefoontje en het bloemetje wordt vandaag nog bezorgd. Dankjewel voor jullie hulp!
Prachtige bloemen en je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Top winkel.
Mooi assortiment met prima service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid