facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloem goud- en edelsmederij

Bloem goud- en edelsmederij

Info

Ambachtelijk goudsmid in hart en nieren!

Geschiedenis

De zaak van Matthieu en Inez Bloem is, heel toepasselijk voor een 'klassiek ambacht', gevestigd in een van de mooiste, pittoreske straatjes van Almelo. Binnengekomen herinnert echter alleen de in leren schort werkende ambachtsman, met zijn vijlen, hamers, tribolet en loep, nog aan het verleden. De inrichting van de zaak en de prachtige eigentijdse collectie sieraden verplaatsen je direct weer in het heden.
Matthieu is een goudsmid in hart en nieren. Het liefst vervaardigt hij eigen ontwerpen, of verandert hij, in opdracht, antieke erfstukken in zeer smaakvolle draagbare sieraden, zonder het emotionele karakter ervan aan te tasten. De beperkte collectie sieraden bestaat uit zowel avantgardistisch moderne tot klassieke, vaak unieke, ontwerpen. Voorop staat echter altijd dat het goed draagbaar moet zijn! Meer dan juwelier.....ja!, want hier kunt u uw wensen en ideeën direct bespreken met Matthieu zelf, dus zonder tussenkomst van een juwelier en dit laten uitwerken tot een uniek sieraad, speciaal voor en samen met u ontworpen.

Een kijkje in de etalage nodigt al gauw uit tot binnenkomen en is zeker een bezoek aan Almelo waard!



"Het atelier van goudsmid Matthieu Bloem en zijn vrouw Inez is gevestigd in één van de mooiste, pittoreske straatjes van Almelo. Binnengekomen in de ambachtelijke goud- en edelsmederij in Almelo herinnert echter alleen de in leren schort werkende goudsmid, met zijn vijlen, hamers, tribolet en loep, nog aan het verleden. De inrichting van het atelier en de prachtige eigentijdse collectie sieraden verplaatsen je direct weer in het heden.Matthieu is goudsmid in hart en nieren. Het liefst vervaardigt hij eigen ontwerpen of verandert hij, in opdracht, antieke erfstukken in zeer smaakvolle draagbare sieraden, zonder het emotionele karakter ervan aan te tasten."
Adres: Doelenstraat 2, 7607 AJ Almelo
Telefoonnummer: 0546816823
Stad: Almelo
Route: Doelenstraat 2
Postcode: 7607 AJ



op zoek naar gerelateerd: Glas graveren Almelo, Horlogemaker Almelo, Pandora Almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Goudinkoop Twente Goudinkoop Twente 145 meter Zeer professioneel, eerlijk en vriendelijk. De eigenaar heeft veel kennis en legt all...
Juwelier Moes Juwelier Moes 158 meter Niet veel reviews maar wel allemaal tevreden klanten.
Recensies
Ik heb bij Matthieu een hanger laten maken van een vroegere wit gouden duik hanger maar nu verwerkt met de trouwring van mijn overleden moeder geel goud De Spiraal die Matthieu heeft gemaakt volgens mijn ontwerp is de spiraal en wordt in Keltische en in andere culturen en religies gezien als symbool voor o.a. evolutie & groei, balans, verbinding met goddelijke of spirituele energie en bewustzijn. Super bedankt Matthieu.
Nadat Matthieu voor mijn broer en mij een paar zegelringen heeft gemaakt, ben ik met een idee voor trouwringen nogmaals bij hem binnen gestapt. Altijd vriendelijk en bereid om het beste uit de wens van de klant te halen. Ik kan hem meer dan aanbevelen voor op maat gemaakte, gepersonaliseerde pronkstukken. Ik ben meer dan tevreden met mijn beide ringen en mijn vrouw vanzelfsprekend ook. Bedankt voor alles!
Heel veel dank voor de waardevolle ring die Matthieu voor mij gemaakt heeft van mijn vader zijn trouwring en de naamplaat met briljant van onze overleden dochter. Hij begreep wat ik in mijn hoofd als idee had en kwam met hele mooie voorstellen. Hierop heeft hij een hele mooie ring met betekenis gemaakt die ik met heel veel trots draag.
Zo blij met het mooie ontwerp van Matthieu Bloem , het is mooier geworden dan ik mij had kunnen voorstellen een echte vakman!
Super fijne edelsmid. Het mooiste is, dat Matthieu in staat is te maken wat je in je hoofd hebt. Persoonlijk, met precisie en oog voor detail. Altijd eerlijk in zijn advies over wat mooi of minder mooi is. Kortom, de place to be voor sieraden op maat, herstellen, vermaken etc.
Vanmiddag mijn ring op mogen halen, voor mij een hele bijzondere ring omdat Matthieu deze heeft gemaakt van sieraden die een emotionele betekenis voor mij hebben. Deze is nu nóg specialer omdat ook de as van mijn broertje in het hart verwerkt is. Hij is echt een vakman die alle tijd voor je neemt, als je het ontwerp niet helemaal in je hoofd hebt draagt hij zóveel ideeën aan, dat het uiteindelijk toch een totaalplaatje wordt, waar je blij van wordt. Bedankt Matthieu, ik draag deze ring met trots!
Een mooie asring laten maken. Zelf een ontwerp uitgezocht en laten maken van rood goud met wit goud. Toen de ring zover klaar was kon ik met de as komen en werd dit in de ring gedaan en werd er een diamant op gezet. Daarna moest de ring nog gepolijst worden en was de ring klaar. Ontzettend mooi geworden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid