facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloem en Plezier

Info

Workshops bloemschikken op locatie of in ons tuinhuis aan de Trekkade 2 in Maasland.

Bloem en plezier verzorgt bloemarrangementen voor iedere gelegenheid. Ze worden met de mooiste bloemen naar jouw wens gemaakt.

Geschiedenis

Bloemschikken en met bloemen werken is voor veel mensen een heerlijke bezigheid. De natuur met al haar vormen, kleuren en geuren geven een gevoel van plezier en geluk.

Als u houdt van gezelligheid en van de natuur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor u verzorgen wij workshops waarbij de nadruk ligt op samen op ontspannende wijze iets moois maken.

U krijgt een demonstratie met de nodige tips, waarna u zelf aan de slag kunt gaan. Natuurlijk helpen wij u waar nodig, om samen tot een mooi resultaat te komen. Het bloemstuk is pas af als u helemaal tevreden bent.

En wat is er leuker dan tegen uw familie en vrienden te vertellen dat u het zelf heeft gemaakt!

De naam van het bedrijf, BloemenPlezier, omschrijft precies waar wij voor staan. Het werken met kleuren, geuren en natuurlijke producten geeft ontzettend veel plezier. Graag ontmoeten wij u op een van de gezellige workshops bij u thuis, of een door u aangewezen locatie.

Ook beschikken wij zelf over een ruimte als u dat makkelijker vindt. U kunt zich voor een of meerdere dagdelen aanmelden. Zo bent u verzekerd van een plaats op een door u gekozen tijdstip.

Hartelijke groeten, namens
BloemenPlezier

Janneke van Leeuwen



"Bloem en plezier verzorgt bloemarrangementen voor iedere gelegenheid. Ze worden met de mooiste bloemen naar jouw wens gemaakt.Er worden regelmatig workshops bloemschikken in het tuinhuis georganiseerd. Naar keuze kan dit ook op een eigen gekozen locatie plaatsvinden.In de webshop zijn creaties met droogbloemen te koop.Creatief bezig zijn met bloemen is een heerlijke ervaring. Je kunt je samen met vriendinnen aanmelden, of aansluiten bij een groep.Bloem en Plezier maakt op aanvraag prachtig samengestelde arrangementen voor speciale gebeurtenissen.Is de groep veel groter, of vind je het leuk om voor een speciale gelegenheid een workshop op je eigen locatie te organiseren? Dat kan! Samen maken we er een feestelijk evenement van."
Adres: trekkade 2, 3155 el Maasland
Telefoonnummer: +31657649539
Stad: Maasland
Route: trekkade 2
Postcode: 3155 el



op zoek naar gerelateerd: Workshop bloemschikken prijs, Workshop bloemschikken Rotterdam, Workshop bloemschikken Intratuin, Bloemschikken Zuid-Holland, Workshop droogbloemen Zuid-Holland, Workshop bloemschikken op locatie, Kerstworkshop 2022 Zuid-Holland, Workshop bloemschikken Westland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Annefleurs zijden bloemen Annefleurs zijden bloemen 133 meter OPENINGSTIJDEN van Annefleurs Iedere zaterdag van 12.00 uur t/m 16.00 uur. maandag t/...
Cavini Cavini 582 meter Verkoop van wijn en mousserende wijnen. Exclusieve wijnen die nog niet in Nederland t...
Rene van Daalen - houten meubels Rene van Daalen - houten meubels 1 km Ik ontwerp en maak houten meubels die onverslijtbaar, eerlijk, uniek en sprekend zijn...
Recensies
Inspiratiesessie op de Trekkade
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bloem en Plezier met het openbaar vervoer


Maasland, Nieuw Huis Ter Lucht 210 meter
33
Maasland, Nieuw Huis Ter Lucht 230 meter
33
Maasland, Maasland Viaduct 340 meter
126
33
456
826

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid