facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloeinest businesscampus

Bloeinest businesscampus

Info

Bloeinest businesscampus is een bedrijfsverzamelgebouw op een centrale locatie met ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Voor ondernemers met PASSIE!

Geschiedenis

Graag willen wij ons even voorstellen:

Wij zijn bloeinest

"Wij geloven in ondernemers met een passie. Zij moeten de kans krijgen om hun passie waar te maken en zo door te groeien naar de winkelstraat. Want alleen zo worden de winkelstraten weer aantrekkelijk voor de consument."

Wij zijn bloeinest en wij helpen o.a. startende ondernemers op weg naar hun droom als winkelier. Dit doen wij door ondernemers een podium aan te bieden waar zij eenvoudig en laagdrempelig kunnen starten. Een podium dat gedeeld wordt met andere ondernemers, om zo samen te werken aan de winkelstraat van de toekomst.

Bloeinest wordt gevestigd aan de Ruijsstraat in Panningen en zal medio 2016 haar deuren openen. Wij willen shop-in-shop, pop-up store of shelf-in-shop concepten aanbieden aan startende ondernemers, zzp-ers, webshop-houders, enz. Kortom, ondernemers die hun passie en hun droom willen laten uitgroeien en BLOEIEN! Bloeinest wil startende ondernemers aantrekken die een echte passie hebben voor hun vak. Het liefst ondernemers die iets unieks willen aanbieden, waarbij authenticiteit of vakmanschap centraal staat.

Deze ondernemers beginnen vaak vanuit thuis. Ze hebben een passie voor een bepaalde product of dienst en hebben ambitieuze ideeën. Ze lopen regelmatig tegen financiële zaken aan. De huur van een winkelruimte loopt vaak hoog op, waarbij ze vastzitten aan een langdurig contract. Om die reden zoeken ze andere manieren om “in the picture” te komen. Veelal online, waarbij ze met standaard thema’s een webwinkel inrichten. Dit is helaas niet altijd even succesvol. Startende ondernemers missen dus de kans om te laten zien hoe goed hun product is. Deze kans missen ze door o.a. financiële en kennis gerelateerde zaken. Daarom wil bloeinest als “springplank” fungeren naar een geslaagd succesvol ondernemerschap. Bloeinest is uniek omdat het op alle vlakken ruimte biedt aan groei en bloei van ondernemers en alles in het werk stelt voor een goede start. Als de ondernemers van bloeinest tot bloei komen, zullen ze leegstaande winkelpanden in de centra weer gaan vullen en voorzien van nieuwe passie.



"Yoga Personal Training Zwangerschapsbegeleiding"
Adres: Ruijsstraat 65A, 5988 AA Helden (plaats)
Telefoonnummer: 06-12757006
Stad: Helden
Route: Ruijsstraat 65A
Postcode: 5988 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yonironails Yonironails 766 meter Super blij dat ik hier mijn nagels kan en mag doen. Betaalbaar en super veel variatie...
Heldense kinderkledingparty Heldense kinderkledingparty 1 km Verkoop van kinderkleding via party's en internet
Recensies
Lekker Laeve! heeft mij het afgelopen jaar veel gebracht. Ik heb hier een zwangerschapsprogramma gevolgd, waarbij yoga en sport aan bod kwamen. Ook neemt Nicole je graag mee in de voorbereiding op een geboorte, kraamweek en is er ruimte voor een cursus babymassage en borstvoeding. Enorm waardevol!!
Super fijne plek om te ontspannen. Lekker genieten van diverse soorten yoga en Personal Training.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid