facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blitz

Blitz

Info

Parfumerie, Huidverzorging, huidverbetering, floaten, zonnecenter, massages, make-up, parfum, voedingssupplementen.

Geschiedenis

In het centrum van Heemstede vind je Blitz Wellness; een uniek en nieuw instituut waar je in een ontspannen sfeer kunt onthaasten, uitrusten en bijtanken.
Een bezoek aan Blitz Wellness is een traktatie voor lichaam en geest. Blitz Wellness heeft alle denkbare faciliteiten in huis om je weer helemaal in balans te brengen.



"In het centrum van Heemstede vind je Blitz Skincare een unieke huidinstituut met internationale allure. Blitz Skincare is het center voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Ruim 12 jaar is Blitz Skincare een begrip in Heemstede en omstreken. Door de jarenlange ervaring en uitstekende kennis en kunde heeft Blitz een grote klantenkring op het gebied van huidverbeterende behandelingen weten op te bouwen. Dankzij de samenwerking met een aantal fantastische huidverbeteringsmerken die gebruik maken van innovatieve ingrediënten en technologiën, kunnen we nu nog mooiere resultaten behalen op het gebied van huidverbetering. Wij heten u graag welkom bij Blitz Skincare."
Adres: Raadhuisstraat 19-21, 2101 HC Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 31235280555
ln.ssenllewztilb@ofni
Stad: Heemstede
Route: Raadhuisstraat 19-21
Postcode: 2101 HC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: blitz online, blitz film, blitz app, blitz league, blitz casino bonus code, blitz lol, blitz bonus code 2018, the blitz himym
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Nieuwe Lente - Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid De Nieuwe Lente - Centrum voor Vitaliteit en... 156 meter Wat een heerlijke Pilatesles geeft Lisa Meijer hier op maandagavond. Het doet mijn li...
Recensies
Het floaten is erg wennen maar de 2de keer en de 3de keer ging het top. En het is genieten, het maakt je hoofd helemaal leeg. Geweldige vriendelijke service bij Blitz!
Wat heb ik genoten 45 minuten floaten kom zeker weer terug super personeel warm welkom als je binnen komt. Dankjewel en tot de volgende keer.
Top: de salon ziet er prachtig uit. Website is duidelijk. Tip: Klantbeleving/customer journey daar kunnen ze zich nog zeker in verbeteren. Als nieuwe klant dit had ik ook aangegeven bij de receptie kwam ik een aantal maanden geleden binnen. Voor een bezoekje aan de zonnebank. Ik werd vriendelijk geholpen door een jonge dame. Na het afrekenen kon ik plaats nemen onder de zonnebank in het kamertje die zij mij had aangewezen. Ik kreeg helaas geen uitleg over de zonnebank en ook werd mij niet verteld dat er een opfris ruimte is waar je even je make-up kan verwijderen of waar je na afloop jezelf even kunt opfrissen. Daarnaast werd ik verrast doordat de zonnebank automatisch aansprong terwijl ik me nog aan het insmeren was. Bij mijn tweede bezoek heb ik bovenstaande punten aangegeven, waarna ik wel uitleg kreeg. Tevens had ik die dag informatie opgevraagd voor een schoonheidsbehandeling voor mijzelf en een massage voor de verjaardag mijn vriend, hierover vond wat miscommunicatie plaats. Als klant had ik gewoon gehoopt op een andere eerste ervaring. Aangezien de salon bij mij om de hoek zit had ik graag gebruik gemaakt van meerdere diensten, maar door de ervaringen heb ik er geen prettig gevoel aan overgehouden.
We werden hartelijk ontvangen en kregen duidelijke uitleg over het floaten. Ik vond de ruimtes modern, sfeervol ingericht en schoon. Na afloop werd er keurig geinformeerd hoe het floaten gegaan/bevallen was. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou Blitz dan ook zeker aanraden.
Na mijn verhuizing was ik op zoek naar een professionele schoonheidssalon. Ik heb er diverse salon's in Haarlem geprobeerd maar overal had ik wel een kritisch nootje waardoor ik toch verder ben gaan zoeken. Ik heb een moeilijke acne huid en ben ook echt wel een kritische klant. Ik heb een intake bij Paulien gehad en daar is een foto van mijn huid gemaakt met een huidcomputer. Heel eerlijk werd er uitgelegd dat met mijn huid er een heel aantal behandelingen nodig waren maar dat we zouden beginnen met een biopeeling kuur. Daarna zouden we samen naar de volgende stap gaan kijken. Zeker voor de acne heb ik super goede resultaten geboekt na de behandeling en de Decaar producten voor thuis gebruik. Nadat de kuur was afgerond zijn we gaan werken aan de littekens die ik van mijn jarenlange acne heb overgehouden. De specialiste heeft met mij overlegd en besloten om een microneedling kuur van 6 behandelingen te doen. De producten voor thuis gebruik kreeg ik bij de kuur cadeau. Ik ben inmiddels door een aantal specialistes bij Blitz behandeld en ik moet zeggen dat ik door allen heel professioneel benaderd ben en een zeer goeie behandeling heb gehad met buitengewoon veel vakkennis. Resultaat: Mijn huid is niet alleen supermooi geworden maar ook de conditie van mijn huid is 100% verbeterd. Gelukkig dat ook mijn vrienden en familie dit zien en daarom heb ik al een heel aantal van hen naar Blitz doorverwezen.
Hierbij mijn ervaring met de Decaar Bio Peeling bij Blitz: Er werd gestart met een huidscan, hierna werd aangegeven "als je je huid niet behandelt dan ziet je huid er over een aantal jaar zo uit" en werd er een foto van mijn huid met veel vlekken en oneffenheden geschowd. Advies was de Decaar Bio Peeling oa vanwege mijn vette huid en grove poriën. De medewerkster gaf aan dat direct na de behandeling al zichtbaar resultaat te zien zou zijn. Er werd een kuur van drie biopeelingen aangeraden en ik moest de hele lijn van Decaar reiniging, dag en nachtcrèmes, gel etc afnemen, zodat zij het resultaat konden garanderen! Toen ik alle producten had gekocht zag ik bij thuiskomst dat er geen SPF in de dagcreme zat! Het is algemeen bekend dat de zon niet goed is voor de huid, laat staan een huid die net gepeeld is. Ik heb daarom de dure SPF van de lijn nog gekocht om toch mijn huid te kunnen beschermen. Na de eerste behandeling was mijn huid tot aan de tweede behandeling rood en schilferig, make up wordt ook afgeraden. Ondanks dat mijn huid rood en schilferig was, zag het er tijdelijkgereinigd uit omdat ze voor de behandeling alle oneffenheden verwijderen. Een week na de kuur van 3 behandelingen begonnen mijn poriën zich weer snel te vullen met mee-eters en kreeg ik ook snel weer oneffenheden, ondanks het gebruik met alle producten. Ook bleef mijn huid net zo vet en glimmend als voor de behandelingen. N aantal weken later heb ik weer een afspraak gemaakt voor de huidscan. De eerste en tweede huidscan werden naast elkaar gelegd op mijn verzoek. De medewerkster gaf toe dat er geen verschil te zien was en dat de poriën ook niet kleiner zouden worden terwijl dit beloofd was na de eerste scan. Vervolgens kreeg ik het advies om weer een behandeling te boeken. De behandelingen en kuur hebben mij in totaal 400,- gekost. Conclusie: als je goed in het geld zit, een momentje voor jezelf wil, geen verwachtingen hebt over het effect van de peeling, het niet erg vindt om met een rode schilferige huid rond te lopen, dan is de biopeeling inclusief producten zeker iets voor jou. Decaar Biopeeling Pluspunten: - vriendelijk personeel - schone en mooie ruimte - ontspannende behandeling Minpunten: - prijs en kwaliteit absoluut niet met elkaar in verhouding. Dure behandeling en producten en geen resultaat. - misleiding dat er al na 1 behandeling resultaat zichtbaar zou zijn. - een week na behandeling geen foundation. - onprofessioneel advies over het gebruik van SPF na behandeling.
Blitz is geweldig! Iedereen is super aardig en uiterst professioneel. Zowel de gezichtsbehandelingen, massages, zonnebank en floatsessies die ik zelf heb mogen ervaren zijn een feestje. Ik verlaat altijd stralend deze innovatieve beautysalon. Een aanrader!
Een heerlijke LA COLLINE gezichtsbehandeling gehad. Heel professioneel en vakkundig uitgevoerd. Alles werd goed uitgelegd en ik voelde mij echt op mij gemak. Ik kom snel weer terug een bezoek zeker meer dan waard.
Ik raad Blitz aan iedereen aan die wil ontspannen. Massage's zijn heerlijk en het floaten is fantastisch! Super vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid