facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blitz Coaching

Blitz Coaching

Info

Kindercoach, coach rouw- en verlies bij kinderen en ik verzorg workshops 'SOS kinderen & emoties' voor ouders & professionals die met kinderen werken.



"Gespecialiseerd en ervaren coach op het gebied van emoties, hoog gevoeligheid en rouwverwerking.Natasja, moeder van twee kinderen en ervaren leerkracht coacht ouders, kinderen en vrouwen.Voor meer zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld, betere regulatie van de moeilijkere emoties.Praktische en inspirerende workshops aan ouders en professionals die met kinderen werken over de moeilijkere emoties bij kinderen en wat je kunt doen vooraf, tijdens en na deze heftige emoties. Tevens verzorgd Natasja studiedagen en ouderavonden op basisscholen, kinderdagverblijven en aan gastouders. Neem vrijblijvend contact op, er is veel mogelijk!"
Adres: Swammerdamlaan 36, 7002HS Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 06-47029620
Stad: Doetinchem
Route: Swammerdamlaan 36
Postcode: 7002HS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00
Dinsdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Angela Bruil kinder- en tienercoach Angela Bruil kinder- en tienercoach 538 meter Kinder- en tienercoachingspraktijk
Optimaal Leefstijl Optimaal Leefstijl 800 meter Trainen onder een vakkundige trainer/coach, voor iedere leeftijd en niveau toegankeli...
Hoekwerk Hoekwerk 2 km De podcast waarin we 'de meters achter' bekende mensen uit de sport gaan vastleggen!
Lifecoaching Doetinchem Lifecoaching Doetinchem 2 km Ik help u met uw doelen en het terug vinden van balans in uw leven.
WW Studio at Doetinchem WW Studio at Doetinchem 2 km wat jammer dat als je aangeeft dat je de herhalingsmail met betalingslink niet gehad...
Peter Vooren - Vigour Men Peter Vooren - Vigour Men 2 km Psychologische coaching voor mannen die teveel nadenken en geen steek verder komen. B...
SJ Coaching en Recruitment SJ Coaching en Recruitment 4 km Ondanks het feit dat ik mezelf inmiddels als een expert zie in het solliciteren vond ...
Praatjes met Pootjes Praatjes met Pootjes 4 km Tessa heeft ons mega goed geholpen met Kenji onze shiba inu. Kenji is hoog sensitief ...
EB Bootcamp EB Bootcamp 4 km Goede ideeën ontstaan door creatief denken!
Recensies
Wat een warm ontvangst. Natasja is een warme persoonlijkheid. Het voelt gelijk vertrouwd en ze weet de juiste toon te pakken. Mijn dochter heeft er erg veel aan gehad. Ik beveel haar graag aan.
Natasja is een ontzettend betrokken gastvrouw die erg begaan is met haar deelnemers. Vooraf had ik nog mijn bedenkingen, maar ik vond de 3 - daagse cursus erg zinvol omdat hij mij als leerkracht erg veel tips gaf over hoe ik in de praktijk nog beter in kan spelen op de emoties bij kinderen. Zeker een aanrader voor iedereen die geïnspireerd wil worden!
Ik heb met veel enthousiasme de cursus SOS kinderen en emoties bij BLITZ Coaching gevolgd. Als leerkracht en als ouder heb ik veel praktische tips gekregen om te leren omgaan met de emoties blij, verdrietig, boos en bang. Je leert de emoties achter het kind echt te begrijpen, zodat je op een goede manier met deze emoties, maar ook je eigen emoties, om kunt gaan. De cursus is echt de moeite waard!
Natasja is een hele fijne coach, ze bekijkt heel persoonlijk wat passend is bij jouw hulpvraag. Ik heb hierdoor voor mijzelf al stappen kunnen maken en ook voor mijn jongens, daarnaast kan ik onderdelen ook goed toepassen in de praktijk in de klas. Echt een aanrader om Natasja als coach in te schakelen.
Ik heb de cursus S.O.S kinderen gevolgd bij BLITZ Coaching. Erg goed bevallen. Je krijgt praktische tips en handreikingen. De cursusleidster heeft veel materiaal in huis en laat dit ook zien waarvoor en hoe je het in kunt zetten. Aanrader!
Deze cursus SOS is super leerzaam,heel herkenbaar en heel waardevol voor alle leerkrachten maar ook ouders. Het geeft je handvaten om met gevoelens om te gaan. Het wordt ook gegeven door een geweldige open docente die zelf het nodige heeft meegemaakt. Ik zou zeggen : allemaal inschrijven!!
Positieve informatie en praktische tips om met emoties bij kinderen om te gaan. Natasja is een liefdevolle cursusleider. Echt een aanrader.
Super fijne sessie gehad, gewoon met Teams, thuis in je eigen omgeving en toch werken aan je zelf! Helemaal geweldig. Duidelijke opdrachten, die je aansporen na te denken over hoe je in het leven staat! Ben al benieuwd wat de volgende sessie gaat geven!
Praktische cursus met enthousiaste bevlogen docent op een prachtige locatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid