facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blitz Ballonnen Bollenstreek - Lisse

Info

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ballondecoraties en maken deze voor elke gelegenheid, van bogen en pilaren tot gezellige met helium gevulde ballontrossen.

Geschiedenis

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ballondecoraties en maken deze voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsopening, geboorte, verjaardag, huwelijksfeest of een ander themafeest, bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Van bogen en pilaren tot het oplaten van heliumgevulde ballonnen.
Niets is ons te gek!
Ook kunt u bij ons terecht voor themaparty artikelen en luchtkussens.

Neem eens een kijkje op www.blitzballonnen.nl en bezoek ook onze webshop www.themapartywebshop.nl.
Alles voor een geslaagd feest vindt u bij Blitz Ballonnen!

Adres:
Telefoonnummer: 0641975751
Stad: Lisse



op zoek naar gerelateerd: Ballonnen Lisse, Helium ballonnen Lisse, Ballonnen Katwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topday All you need for your Wedding/Party/Decoration/Balloons Topday All you need for your Wedding/Party/D... 2 km Onze prachtige winkel biedt u een schitterende collectie bruidsjurken en accessoires...
Recensies
Heel erg blij met de ballonnen van Blitz. Op het laatste moment kon ik nog langskomen voor ballonnen voor een babyshower. De ballonnen waren erg mooi en hebben zelfs meer gekregen dan we besteld hadden, ‘want dat maakte het boeket echt af’. Kwaliteit leveren is duidelijk belangrijk. Absolute aanbeveling!
Ik heb hier twee keer een bestelling geplaatst. De ballonen waren ontzettend mooi en de kwaliteit was goed. Daarnaast was de klantenservice fantastisch. Dit is zeker een aanrader!!
Alles perfect geregeld en geleverd volgens afspraak! Een echte aanrader.
Super! Heb een uitgebreid feest gevierd met 2 pilaren en een boog. Goede kwaliteit!
Mooie ballonnenboompjes en tafelstukjes!! Heel creatief
Goed werk en mooie kwaliteit. TOP!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid