facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BLISS

BLISS

Info

Strand Noord 52/53/54 in Scheveningen

Adres: Strandweg Strand Noord 52, 2586 ZZ Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Scheveningen
Route: Strandweg Strand Noord 52
Postcode: 2586 ZZ



op zoek naar gerelateerd: bliss meaning, bliss badkamermeubel, bliss betekenis, bliss muse, bliss band, bliss baby, bliss music, bliss skincare
Recensies
Fijne plek op het strand van scheveningen om te zitten. Lekkere appeltaart gegeten. Vriendelijk personeel. Niet echt goedkoop.
Het begon met lang wachten voordat we werden geholpen! Daardoor konden we ook niet meer eten, weer wachten tot 17u. Eindelijk kwam het eten, maar de hamburgers waren niet goed gaar....helemaal rood van binnen. Dus die werden weer meegenomen. Ondertussen bestelde ik wat te drinken, dat duurde heel lang voor ik het kreeg. Toen kreeg ik het zelfs 2 keer. De hamburgers kwamen maar niet, op een gegeven moment ging ik naar binnen. En werd er gezegd dat ze dachten dat wij geen andere hamburger meer wilden hebben. Wat?!? Nou uiteindelijk toch nog hamburgers gegeten, nu wel goed. Alleen 1 man in de bediening was wel goed. Hij bood ook nog zijn excuses aan. Maar hier komen wij niet meer. Met Bliss is het Mis!!!
Personeel was aardig, sfeer goed en redelijk goedkoop voor Scheveningse begrippen, maar het toilet functioneerde niet en daar kwam ik pas heel laat achter. Kreeg de indruk dat ze vonden dat ik moeilijk deed toen ik de laconieke 'ga maar naar de buren' reactie minder fijn vond.
Het is duidelijk dat een restaurant, correctie strandtent als Bliss het niet moet hebben van het Eten of drinken of de bediening. Na lange wachttijden ontvang je eten wat je niet eens richting Afrika durft te sturen zonder je dood te schamen. Wij bestelde kip saté en tarte flambee, zelfs na een uur bereidingstijd was de kok vergeten smaak toe te voegen aan beide gerechten wegens een opstootje elders op het terras. Blijkbaar fungeert de keuken tevens als mediator / knokploeg waardoor het koken er af en toe bij in schiet. De kip was gelukkig wel gaar, zelfs zo gaar dat de rubberige textuur ervoor zorgt dat er geen smaak in of uit de kip gaat. Bliss moet het duidelijk hebben van argeloze toeristen en de vriendelijkheid van moeder natuur om de zon te laten schijnen, anders zou ik adviseren om door te lopen en je de innige band met je toilet te besparen. Richard
Wordt hoog tijd dat ze hier investeren zodat de drank koud Is. Misschien een tap installeren zodat de andere flessen meer ruimte hebben om te koelen. Zoveel zit plaatsen en weinig koelruimte een beetje dom zeggen we dan.
Zojuist een drankje gedaan bij deze tent. Het ziet er leuk uit alleen zijn alle zitplekken nat, personeel is hiervan op de hoogte maar waarschuwt hier niet voor. Bij melding wordt er ook geen compensatie geboden er wordt alleen gezegd: alle kussen staan heel het jaar buiten in weer en wind sorrysucces. Kortom NOOIT MEER!
Geen leuke ervaring gehad. Me bier was niet koud en de medewerkers waren ook heel onprofessioneel. Ook gevraagd om een bon, omdat het bedrag niet kloptte. Konden ze niet geven.
Eeuwenlang op onze bestelling moeten wachten, na een half uur werd slechts de helft bezorgd. Nog tweemaal om de rest gevraagd, niet bezorgd. Afrekenen duurde vervolgens nog eens een half uur.
Leuke muziek, fijne zitplekken en eten is duurder maar heerlijk!!! Bediening is niet heel snel, maar doen hun best iedereen tijdens drukte te bedienen
Heel relaxed sfeer is goed chillen en vriendelijke personeel en goed eten. Ben er elk weekend een dag. Heerlijk na een week hard werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid