facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blink zonwering en meer.

Blink zonwering en meer.

Info

Zonwering is een lokaal bedrijf in Regio Peel en Maas.
wij bieden u een compleet assortiment omtrent zonwering, rolluiken en overkappingen.

Onze showroom is ook geopend op afspraak.

Geschiedenis

Jos Knapen zonwering is een klein familiebedrijf in Helden.

Wij richten ons op kwaliteit en service omtrent het installeren en repareren van alle zonwering in uw woning.

Wij hopen door goede uitleg en advies op maat u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Adres: Keuleman 6, 5988 ET Helden (plaats)
Telefoonnummer: 077-3079230
Stad: Helden
Route: Keuleman 6
Postcode: 5988 ET



op zoek naar gerelateerd: Rolluiken Peel en Maas, Rolluiken Venlo, Rolluiken Maasbree, Rolluiken Meijel, Rolluiken Baarlo
Recensies
Zonnescherm geplaatst over de overkapping en bij verschillende bedrijven geweest maar durfden het niet aan omdat de overkapping niet door hun was geplaatst Via Fa Bessems zonwering aan dit adres gekomen ook hele goeie ervaringen mee Top firma's
Een motor van een groot rolluik was defect niet door Blink geplaatst. Bij de oorspronkelijke monteur Venlozon kon pas na 4 weken een nieuwe motor plaatsen en zit je een maand in het donker. Bij Blink was het vakkundig geplaatst binnen 3 dagen geregeld en op een zaterdag nog wel.
Hele goede service, hoogwaardige kwaliteit, behulpzaam! Echt een aanrader om hier je zonwering te bestellen.
Fijn contact en correcte levering. Zijn erg tevreden met de geplaatste rolluiken.
Een paar weken geleden rolluiken laten plaatsen door Blink Zonwering. Erg tevreden over de goede en snelle service en de rolluiken zijn zeer netjes en vakkundig geplaatst. Heel blij met het resultaat!
Afgelopen jaar zonwering laten plaatsen onder onze overkapping. Helaas ging dit bij ons er niet overheen. Door het meedenken van Peter toch een netjes en functionele zonwering laten plaatsen, maar dan aan de onderkant. Al heel veel profijt van gehad. Top!! Netjes gewerkt. Én een zeer goede service.
De nieuwe eigenaren van dit bedrijf hebben naar aanleiding van onze eerdere review contact met ons opgenomen en al onze klachten met betrekking Jos Knapen zelf bekeken en inmiddels is er een plan opgesteld en al in werking getreden om alles op te lossen. De nieuwe eigenaren zijn erg vriendelijk, behulpzaam en betrokken. Zij gaan van dit bedrijf een succes maken!
Ritzscreens laten plaatsen keurig gemonteerd. Ook after sales is top. Problemen worden keurig opgelost. Kortom goed bedrijf.
En ja hoor we hebben ze de rolluiken van Blink Zonwering. Alles keurig netjes gemaakt. Waar vind je nog een bedrijf dat ook nog alles opruimd en schoonmaakt voor ze weggaan dat is natuurlijk Blink Zonwering. Wat zijn wij hier blij mee dank je wel Peter en Danielle.
Super blij met mijn nieuwe jaloezieën! Top kwaliteit Super service Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid