facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BlindGuide

BlindGuide

Info

Welkom op de Facebookpagina van BlindGuide. Hier ontdek je het laatste nieuws en handige tips rondom het gebruik van onze apps.



"Bij BlindGuide hebben we ons zelf ten doel gesteld om technologie in te zetten bij het oplossen van de uitdagingen van de wereld van vandaag. De BlindGuide KLIC app en LIC Portal zijn app’s voor telefoon of tablet waarin onder andere KLIC-meldingen en andere bodem-vreemde objecten geladen kunnen worden.Via augmented reality laat de app in realtime zien waar kabels en leidingen in de grond liggen. BlindGuide is volledig digitaal waardoor je geen grote en onhandige tekeningen of kaarten meer nodig hebt die nat kunnen regenen. Je hebt alle informatie snel en overzichtelijk tot je beschikking. De kraanmachinist krijgt live informatie over de positie waar hij voorzichtig moet graven.Risico beperkendKosten besparendConflict vermijdend"
Adres: Damstraat 24, 3371 AD Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: +31 10 2617090
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Damstraat 24
Postcode: 3371 AD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HdV Lounge HdV Lounge 493 meter HdV Lounge is een productlijn voor loungesets uitgevoerd in geïmpregneerd grenen. De ...
Recensies
Goeie service! Onlangs een issue gehad met de KLIC app, maar na contact met de support was het binnen 24 uur verholpen. Perfect!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid