facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blik Op Hout

Blik Op Hout

Info

Blik Op Hout

Zie voor openingstijden van beide winkels onze website www.blikophout.nl

Geschiedenis

Zowel in Mijdrecht als in Woerden een opvallende, gezellige snuffelwinkel, bomvol met inspirerend en uitdagend speelgoed.
Ons assortiment loopt van knuffels tot gezelschapsspelen en van blokkendoos tot wetenschappelijke experimenteer sets.



"Speelgoedwinkel in Mijdrecht. Gespecialiseerd in houten speelgoed, open ended speelgoed, educatief speelgoed, baby speelgoed, buiten speelgoed, knutselpakketen, maar ook spellen en puzzels. Nu ook met webshop. Leveringen door heel Nederland. Gratis inpakservice.Bekende merken: Little Dutch, Done by Deer, Grimms, Grapat, Schleich, Jellycat, Djeco, Janod, Vilac, Fresk."
Adres: Hofland 182 Mijdrecht, Rijnstraat 28 Woerden, 3641EB Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297-255225 / 0348 - 434630
Stad: Mijdrecht
Route: Hofland 182 Mijdrecht, Rijnstraat 28 Woerden
Postcode: 3641EB



op zoek naar gerelateerd: Sensomotorisch speelgoed, Speelgoedwinkel Woerden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Border Online RC shop The Border Online RC shop 191 meter The Border Online RC Shop
Recensies
Een van de fijnste speelgoedwinkels die ik ken! Super lief en kundig personeel. Enorm divers assortiment voor alle leeftijden. Niet de grote keten merken lego playmobil maar wel super fijne alternatieve merken grimms ostheimer
Hele fijne speelgoedwinkel, met voor iedere leeftijd wat. Groot assortiment spelletjes.
Een "net even anders"-speelgoedwinkel. Zoals de naam al zegt: veel houten speelgoed van eenvoudige blokken tot poppenhuizen en loopfietsjes, in een zeer uitgebreid assortiment. De winkel zit in Mijdrecht wel helemaal buiten het winkelgebied Hofland dus je moet er speciaal voor deze ene winkel naar toe. In Woerden zit de winkel wel in het winkelgebied Rijnstraat en daar loop je dus gemakkelijker even binnen.
Leuke speelgoed en spellen koop altijd de verjaardag kados voor kinderen daar
Prachtige winkel met veel bekend maar ook origineel speelgoed. Onmogelijk om zonder iets nieuws de deur uit te gaan. Erg vriendelijke verkoopsters.
Erg leuke winkel met veel verschillende soorten speelgoed, puzzels en spelletjes. Juist geen Intertoys collectie, het is zo'n winkel waarin je de tijd nodig hebt om alles te bekijken en waar je alles mee wilt nemen. En daarbij zijn de dames van de winkel zelf ook nog een super vriendelijk! Echt een aanrader als je opzoek ben naar een goed cadeau.
Prachtig speelgoed voor veel verschillende leeftijden en veel verschillende categorieën, vriendelijk behulpzaam kundig personeel, één van mijn favoriete winkels!
Wat een geweldige speelgoedwinkel! Je kunt hier heerlijk dwalen tussen de goed gevulde schappen. Werkelijk alles ligt hier. Aardige en kundige eigenaresse die voor je klaarstaat met advies en je ook écht verder helpt. Aanrader.
Top winkel. Heeft wel het dure segment aan speelgoed maar service is super altijd. Of bestelbaar
Hele fijne winkel met behulpzaam personeel. De plek als je naar iets op zoek bent dat duurzaam en net wat specialer is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid