facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blije Dries

Blije Dries

Info

Veilige, overzichtelijke speeltuin

Producten

Glijbaan, springkussen, zwembad, schommels, trampoline, skelterbaan, afgeschermd peutergedeelte, hoger gelegen terras voor overzichtelijkheid, goede horeca, gratis WiFi, gratis parkeren



"Mooiste speeltuin van de regio met speelplezier voor de hele familie. Fijn restaurant met mooi terras. Probeer ook onze nieuwe midgetgolfbaan!"
Adres: St. Jorispad 41, 6603 AM Wijchen
Telefoonnummer: 0246413361
ln.seirdejilb@ofni
Stad: Wijchen
Route: St. Jorispad 41
Postcode: 6603 AM



op zoek naar gerelateerd: blije dries openingstijden, blije dries kinderfeestje, blije dries prijzen, blije dries facebook, blije dries gezinspas, blokhut wijchen blije dries, kortingsbon blije dries, menukaart blije dries
Recensies
Erg leuke speeltuin. Hele lange glijbaan, kleine autootjes, grote skelters, leuke schommels. Veel plek om te zitten. Enige minpunt vind ik het zwembad. Terwijl de kinderen de hele speeltuin doorkruisen, kan je als volwassene niet weg bij het zwembad omdat je anders geen rust hebt.
Groot goed onderhouden en prima horeca. Ok je betaalt entree voor deze speeltuin maar dat is het meer dan waard.
Mooie kleinschalige speelplaats/tuin met waterplezier. Toiletten zijn schoon, horeca met terras aanwezig voor een lekkere versnapering. Genoeg plekken om te zitten in de tuin op het gras of aan een picknicktafel. Er is een o. a. een skelterbaan, grote glijbaan, diverse speeltoestellen, uitgebreid laagwater zwembad met speeltoestellen. Wij hadden een leuke dag voor een aangenaam prijsje. Ook voor kinderen overzichtelijk. Je mag zelf drankjes e. d. meenemen.
Hier is het superrrrrr leuk. Voor kleine en grote kids. Wat een schitterende speeltuin!
Zeer leuke gemoedelijke speeltuin. Zeker voor de kleintjes tot een jaar of 5
Goed overzichtelijk koffie,friet en hamburger heel lekker leuk voor kinderen van alle leeftijden
Deze goed onderhouden speeltuin is een waar genot voor kinderen om te spelen, en is voorzien van een goede, uitgebreide kantine met een prettig terras voor ouders.
Mooiste outdoor speeltuin die we tot nu toe bezocht hebben. Er is voor elk kind wel iets te doen hier. Alles is goed bijgehouden en terras is wat verhoogd waardoor je goed over de speeltuin kan kijken. Echt een aanrader.
Wij komen uit maastricht . Vrienden van ons wonen in de buurt . Hebben een dagje vertoeft in deze geweldige speeltuin . Bij binnenkomst viel ons al op dat alles er verzorgd en netjes uitzag . Ook het restaurant en het eten waren goed verzorgd. Zwembad en alle toestellen waren goed onderhouden. Kortom een terug komer . De kinderen en volwassenen hebben genoten. Een dikke pluim voor al het personeel . Groetjes uit Maastricht.
Prima speeltuin voor de kids. Goed onderhouden. Vele speeltoestellen, en een leuk zwembad. Ook een goede horeca, met een veelvoud aan dranken en snaks. Een groot terras, met grote parasols waar je uit de zon kunt zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid