facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blij met alles

Blij met alles

Info

Minder spierpijn, meer ontspanning met een massage van BMAmassage in de Hoeksche Waard

Adres: Elzenlaan 19, 3286 XE Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31628228527
Stad: Klaaswaal
Route: Elzenlaan 19
Postcode: 3286 XE


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00

Recensies
Via een vriendin ben ik bij Vivian terecht gekomen Zij vertelde mij veel baat te hebben gehad van haar behandelingen van haar rug en nek klachten.. Omdat ik de laatste tijd veel last had van pijn in de onderrug heb ik ook met Vivian een afspraak gemaakt.Direct merkte ik het positieve resultaat van de behandeling. Nu drie dagen later is de pijn stukken minder en ga zeker nog een tweede afspraak maken. Tanja.
Vivian weet je op je gemak te stellen. Ze is heel discreet. Dit helpt je af van schouder-, nek- en rugklachten. Haar nuchtere én empathische kijk op de wereld geeft genoeg gespreksstof.
Een goede massage gehad van Vivian met eucalyptus olie en mango creme. Vivian stelt je erg op je gemak en vraagt goed door over wat je wensen zijn. Ze is gepassioneerd in wat zij doet! Ik had een erg fijne ervaring.
Net een super goede massage gehad van Vivian wordt vriendelijk ontvangen weet waar ze over praat en heeft geduld met haar klanten heb onder rug klachten en na de eerste behandeling merkte ik al dat het al een beetje helpt en de schouders en rug zijn ook behandeld echt een aanrader voor als je pijn heb of klachten en wat ook heel fijn is de prijs niet duur voor iedereen betaalbaar ik zou zeggen maak een afspraak en ervaar het zelf
Echt een geweldige massagepraktijk! Heerlijke hotstone combi massage genomen. Ik kom zeker terug!
Ontzettend blij weer naar huis gegaan na een massage!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid