facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blierherne Ameland

Blierherne Ameland

Info

Groepsaccommodatie Blierherne is gehuisvest in een prachtig nieuw gebouw, heel fraai gelegen tussen de dorpen Nes en Buren. Van alle gemakken voorzien.

Geschiedenis

Groepsaccommodatie Blierherne is gehuisvest in een prachtig nieuw gebouw, heel fraai gelegen tussen de dorpen Nes en Buren. Gemakkelijk te bereiken en rustig gelegen in een prachtig duingebied, De Vleijen.

Blierherne is het gehele jaar te huur door kleine en grote groepen. Er is geen inwonend beheerder, dus u bent helemaal zelf baas.

Het gebouw telt 55 slaapplaatsen, verdeeld over acht vierpersoonskamer beneden en boven twee slaapzalen voor twaalf personen.

Elke slaapzaal en -kamer heeft eigen sanitaire voorzieningen.

Het gebouw is geschikt voor mindervaliden en beschikt over draadloos internet, waar gasten gratis gebruik van kunnen maken.

Blierherne wordt centraal verwarmd, heeft telefoon, gratis draadloos internet en kabeltelevisie en de keuken is voorzien van een professionele koelkast, diepvriezer, vaatwasser, magnetron en een wasmachine.

Blierherne ligt helemaal vrij en heeft veel ruimte rondom het gebouw.

Adres: Duinlandsweg 95, 9163KL Nes, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-20448704
ln.enrehreilb@ofni
Stad: Nes
Route: Duinlandsweg 95
Postcode: 9163KL



op zoek naar gerelateerd: kampeerboerderij ameland, ameland schoolkamp, kampeerboerderij ameland nes, paradiso ameland, groepsaccommodatie ameland hollum, ameland verblijven, paasduin ameland, ameland boerderij
Recensies
Wij hebben een super week gehad. Super locatie. Aardige beheerders. Fijn veel sanitair. Ruim opgezet. Minpuntje is de kapotte oude bank en de oude tv en tafels op de vliering. Water loopt niet zo goed weg in de douches.
Mooie nette en complete boerderij. Prima keuken waar alles is. Kleine slaapzalen met eigen douche en wc. Lekker dichtbij het strand en Nes. Mooie locatie midden in de natuur.
Prachtige locatie voor grote groepen - heerlijk wandelen in de omgeving - keuken helemaal ingericht om voor veel mensen te koken - bosrijke omgeving - lokatie heel goed bereikbaar en niet ver van de boot - winkels op loopafstand afstand - een wandeling naar het strand is een genot, eerst door het bos en dan door de duinen - ongerept en breed strand - ideaal om ongestoord hele stukken te lopen - als je van de werkdrukte wil bijkomen, is dit een ideale lokatie.
Toplocatie om met groepen te verblijven. Heel centraal gelegen met veel privacy. Goede ruimte om binnen en buiten te verblijven.
Prachtig onderkomen, en heerlijk dat iedere kamer zijn eigen douche met wc heeft.
Perfect groepsverblijf voor familie, vrienden groep, vereniging of school. Loopafstand dorp en strand. Goed onderhouden met al het noodzakelijke aanwezig.
Fantastische plek. Waar alles kan en ontstaat. Dichtbij dorp, boot en zee. Fijne beheerders, die alert zijn en bereikbaar.
Elk jaar weer een gezellige plek. Aanrader om naar toe te gaan!
Prachtige locatie om met grote groepen te verblijven.
Gezellig huisje in een rustige ongeving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid