facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blide

Blide

Info

coaching, loopbaanadvies, team- & organisatieontwikkeling: een heldere kijk op mens en werk

Geschiedenis

U kunt bij ons terecht voor coaching, loopbaanadvies, reïntegratie, persoonlijke ontwikkeling, vraagstukken,teamontwikkeling en organisatieverandering. Onze naam, blide, is Noord-Nederlands voor blij. En dat is tevens onze missie: mensen meer of weer blide maken met hunwerk. Blij zijn, blij maken én blij blijven is onze uitdaging. Werk is een belangrijk onderdeel van een mensenleven: het mag en kan wat ons betreft daarom maar beter leuk zijn.



"blide: een heldere kijk op mens en werkWat we doen, hebben we zelf beproefd. We zijn professionals én ervaringsdeskundigen. We vinden het bovendien altijd fijn om te werken met wat er wél is: de middelen, de mensen, het weer.Onze organisatie fungeert als paraplu voor een geselecteerd gezelschap van blide professionals: we stellen altijd onze beste spelers ter zake op, voor een mooie prijs. Ons doel: méér dan tevreden klanten. Daarom bieden we ook de blide onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie. Een kennismakingsgesprek is bij ons écht gratis en ook écht vrijblijvend. Want alleen als we het over en weer helemaal zien zitten, kan er iets moois ontstaan.U kunt bij ons terecht op afspraak op bijna elk gewenst moment."
Adres: Berkenlaan 65, 9321 GV Peize
Telefoonnummer: 050 50 3 50 50
Stad: Peize
Route: Berkenlaan 65
Postcode: 9321 GV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:15
Dinsdag: 08:30 - 17:15
Woensdag: 08:30 - 17:15
Donderdag: 08:30 - 17:15
Vrijdag: 08:30 - 17:15

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid