facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blickfång Communicatie

Blickfång Communicatie

Info

Hoe profileer je online jouw bedrijf en behaal je daarmee meer naams- en/of merkbekendheid?
Blickfång neemt je de zorg uit handen!

Geschiedenis

Blickfång, een creatief online media bureau met een ideale mix van jarenlange commerciële ervaring en een groot hart voor online media en marketing.
Hoe profileer je online jouw bedrijf en behaal je daarmee meer naams- en/of merkbekendheid? Blickfång denkt met je mee, creëert, verzorgt en neemt je de zorgen uit handen!



"Blickfång Communicatie, een creatief online media bureau met een groot hart voor online media en marketing en met jarenlange commerciële ervaring, een ideale mix!Hoe profileer je online jouw bedrijf en behaal je daarmee meer naams- en/of merkbekendheid? Blickfång denkt met je mee, creëert, verzorgt en neemt je de zorgen uit handen!Wij verzorgen je social media maar ook trainingen hierin. Seminars voor relaties over bijvoorbeeld LinkedIn is ook mogelijk!"
Adres:
Stad: Wijchen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pak Communicatie Pak Communicatie 3 km Heb jij je handen vol aan het runnen van je bedrijf, maar wil je jouw marketing activ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid