facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blic Optiek

Blic Optiek

Info

Blic Optiek is een professionele, moderne en toonaangevende optiekzaak in het hart van Mierlo. Ons team adviseert u op een deskundige wijze bij het uitzoeken van een bril, zonnebril en contactlenzen.

Geschiedenis

Wij nemen alle tijd om u zo goed mogelijk te helpen, of u nu op zoek bent naar een montuur, zonnebril of contactlenzen. Met onze geavanceerd meetapparatuur kunnen wij uw bril voorzien van de meest geschikte glazen. Ook kinderen worden bij ons niet vergeten. Wij hebben een groot aanbod moderne kinderbrillen.

Adres: Margrietstraat 61, 5731 BN Mierlo
Telefoonnummer: 0492-664028
Stad: Mierlo
Route: Margrietstraat 61
Postcode: 5731 BN



op zoek naar gerelateerd: Mierlo opticien, Opticien Geldrop
Recensies
Mijn moeder heeft 2 jaar geleden een nieuwe bril gekocht bij Blic Optiek. Na 1,5 jaar ging de lak op verschillende plekken spontaan van het montuur af. Mijn moeder ging met dit montuur terug naar Blic Optiek. Allereerst werden haar ogen opgemeten. De metingen van haar ogen waren precies hetzelfde als 2 jaar geleden. De opticien heeft vervolgens met de leverancier van het montuur onderhandeld. Mijn moeder kreeg een nieuw montuur van hetzelfde model bril aangeboden. De opticien heeft vervolgens de “oude” glazen in het nieuwe montuur geplaatst. Voor deze totale service hoefde mijn moeder niets te betalen. Top service van Blic Optiek !!
Erg kundig personeel! Zagen direct wat er goed bij mijn zoon zou passen!
Bij Blic optiek heb je nog de klantvriendelijkheid die je tegenwoordig nog maar zeldzaam vindt. Brillen zijn misschien aan de duurdere kant maar krijgt er wel betere kwaliteit voor terug in materialen als in advies. Verder het aanbod in de monturen is de keuze heel groot, denk je de muur gezien te hebben trekken ze nog wel wat lades open om de juiste bril te vinden bij de persoon. Al met al een hele goede winkel.
Mooie opticien met een ruim assortiment monturen. Van gewoon tot luxe. De prijzen zijn wel wat hoger dan de ketenopticiens maar daar krijg je wel kwaliteit voor terug
Goed advies, gebruiken geavanceerde techniek voor oogmetingen en heel prettige service!
Bedankt voor de service. * klantvriendelijk * snel geholpen
Ruim assortiment en goede parkeermogelijkheden. Personeel neemt de tijd voor de klant.
Fantastische, klantgerichte service en super gezellig personeel.
Mooie winkel met vriendelijke mensen. Goed advies!
Een fijne winkel met perfecte service !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid