facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bleeker Motoren

Bleeker Motoren

Info

Bleeker Motoren is een bedrijf waar vlot en professioneel gewerkt wordt en waar u terecht kunt voor onderhoud, (gebruikte) onderdelen en schade expertise.

Geschiedenis

Bleeker Motoren is in 2017 al 32 jaar dé absolute specialist van Yamaha, Harley en BMW. We hebben altijd minimaal 50 recent gebruikte motoren op voorraad, met Bovag garantie. Wij zijn een bedrijf waar vlot gewerkt en afspraken altijd nagekomen worden, bij ons bent u geen nummer!

Bent u van plan uw motor te laten repareren en wilt u vooraf een check-up van uw motor? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, dan kunnen we geheel vrijblijvend een kostenplaatje maken. Dit is natuurlijk geheel gratis.

Onze ervaren allround monteurs repareren alle motoren en kunnen reparaties snel en goed uitvoeren. Met onze Texa Computer kunnen we alle storingen uitlezen en oplossen. Bij hoge kosten bellen wij altijd. Ook voor schade-expertise bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen en repareren onder Bovag voorwaarden. Bent u zelf niet in de gelegenheid de motor zelf langs te brengen voor onderhoud, is het geen probleem deze door ons op te laten halen. Ook voor zowel gebruikte als nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht.

Kortom, we staan met raad en daad voor u klaar én...... de koffie is gratis!



"leuk vlotte no nonsense motorzaak"
Adres: De Factorij 41, 1689 AK Zwaag
Telefoonnummer: 0229-231200
Stad: Zwaag
Route: De Factorij 41
Postcode: 1689 AK



op zoek naar gerelateerd: Bleeker Motoren Hoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Egel Autoservice De Egel Autoservice 527 meter Nee, het is niet gelukt en deze reactie is precies wat er niet goed is gegaan. Gewoon...
De Graaff Motoren De Graaff Motoren 630 meter Ik heb hier mijn tourmotor en mijn crosser voor onderhoud gebracht en ben er super bl...
Moped Brommershop Moped Brommershop 918 meter Brommer gehaald en gebracht . keurige omschrijving zoals het hoort van de dingen d...
Recensies
Snel kunnen handelen, binnen 10 minuten een motor gekocht. Super vriendelijk geholpen door een staf met veel kennis van zaken. Jongens en meisjes bedankt, hij rijdt heerlijk en past mooi in onze camper. Yamaha nmax 155.
Bleeker Motoren heeft ons uit de nood geholpen. Tijdens onze reis door NL is een schroef van het spatbord van de voorwiel losgekomen BMW R1200Rt waardoor het stuk lawaai maakte en een beetje los zat. Werd direct opgelost, zeer vriendelijk en zonder kosten! Dank u nog!
Prima zaak en keurig en super snel geholpen. Ik had een probleem met mijn voorvork en dat was snel & perfect gerepareerd. Ook voor advies en vragen over mijn Silverwing kreeg ik een goed advies. Ik kom hier zeker terug. Dank jullie wel. "Update" September 2020 Wederom een top service gehad van Bleeker. En dan te bedenken dat ik niet eens mijn Honda bij had gekocht. Ik kan niet anders dan John Bleeker en zijn mensen weer een heel groot compliment geven! Ik ben erg blij met de nieuwe banden en nogmaals dank voor het fixen van de aftapplug. Altijd een eerlijk advies als je ergens om vraagt en een duidelijk verhaal als je wat wil laten maken. Tot een volgende keer. Groetjes Erik
Bij Bleeker motoren een bijna zo goed als nieuw Honda CB 650 r gekocht. Na een proefrit te hebben gemaakt kon ik eigenlijk niet meer terug. Verzoek om, om te keuren naar 35kw was geen probleem. Alles tip top geregeld. Na een half jaar nog steeds hartstikke blij met mijn CB.
Top service! Heeft ons aan een nieuwe uitlaat voor onze strandbuggy geholpen binnen een dag, zodat we niet eens onze vakantieplannen om hoefden te gooien door autopech.
Let OP u betaald voor Offertes bij dit bedrijf Motor ingebracht voor grote beurt en offerte om deze om te bouwen. week 1 gebeld, niets uitgevoerd: week 2 langs gegaan niets uit gevoerd... week 3 nog steeds geen offerte / terug koppeling. Gebeld we halen hem morgen op; ligt er op de dag van ophalen "zomaar ineens" een offerte. Mocht wel even 130,- afrekenen voor het opstellen van de offerte, omdat wij er niet meer zeker van waren of wij de opdracht door het bedrijf wilde uitvoeren... als het al 3 weken duurt voor het opstellen van een offerte?? hoe lang duurt dan de opdracht geen grote beurt gedaan... NOOIT heb ik moeten betalen voor het opstellen voor een OFFERTE,... Ga lekker uit eten van die 130,- U krijgt deze recensie er "gratis" bij. Reactie op uw reactie: als iets "onduidelijk is" bel dan Uw klant even op dat het geheel duidelijk is en geef dan meteen even aan dat een offerte opstellen weken duurt...
Na al een tijdje op zoek te zijn naar een nieuwe motor, werd mij aanbevolen om bij Bleeker Motoren langs te gaan door een kennis. Na lang twijfelen toch maar even langs gegaan. Ik werd warm ontvangen, breed assortiment van motoren, een nette winkel en goeie service! Kon gelijk de dag erna proef rijden. Ik ben hartstikke gelukkig met mijn Tracer 900. Bedankt voor de goede service!!
Na lang zoeken naar de motor die ik wil kwam ik bij Bleeker motoren terecht, allereerst heb ik flinke research gedaan op de motor en Motordealers. Ondanks je als bedrijf meer negatieve berichten krijg dan positieven ben ik toch maar langs gegaan. Proefrit was ook zeker mogelijk en werd niet moeilijk over gedaan. Tijdens mijn bezoek bij Bleeker motoren vond ik John eigenaar een sympathieke man en niet iemand die alleen snel geld wil verdienen wat uiteraard wel zijn vak is. Ook hij moet brood op de plank leggen Na een week brainstormen en te piekeren heb ik de klap gegeven en hebben wij de deal gesloten. Ondanks de slechte berichten die ik las heeft John zijn best gedaan om mijn wensen die ik had te vervullen. Mijn dank is erg groot. John heeft zijn tijd genomen om met mijn samen de voorwaardes op papier te zetten wat wij besproken hadden. Tijdens het halen van de motor was de motor keurig gepoetst en zoals afgesproken een onderhoudsbeurt gehad. Niet alleen een beurtje, John heeft ook een nieuwe achterband erop gezet die erop zat. De oude die er onder zat kon zeker nog wel 7000Km mee door. Ook extra service's vanuit Bleeker motoren. Ivo heeft de afhandeling gedaan en heeft alles keurig uitgelegd hoe alle settings van de motor werken Top!! Mijn motto is ; Je vertrouwt ieder tot het negatieven is bewezen. Tevreden klant!
Me kleppen van me motor tikte. Daar heen gebracht. Hij heeft het opgelost door het tot de nok te vullen met olie. Als je de olie dop er af draait is het tot de rand gevuld met olie ver tot boven de max. En op een vrijdag kreeg ik een sms dat de motor klaar was. Ik stuurde een sms terug dat ik maandag de motor kwam halen omdat ik het niet meer zou redden. Hij reageerde daar niet op dat hij op maandag dicht is. Gelukkig had ik op de site gekeken naar de openingtijden. Hij is vanaf dinsdag open. Dinsdag ging ik er heen 2uur met openbaar vervoer. Was hij dicht. Dus ik stond voor de deur en ik belde hem. Na 3 keer overgaan had hij me geblokkeerd of telefoon uitgezet. Het is dat ik garantie had en daar wel heen moest met de motor op me naam zetten was het ook al een probleem maar daar kom ik nooit meer.
Proefrit op een occasion laten doen door m'n partner, de voorrem en hydro koppeling functioneerde basicly niet doordat de remvloeistof compleet vergaan was.gelukkig functioneerde de achterrem wel Dit vond ik vreemd omdat voordat er een proefrit gemaakt werd een monteur eerst een profrondje had gereden. Er werd verteld dat de motor een onstekings probleem had toen ze de motor binnen kregen, een bougie kabel had niet goed vast gezeten, dit was uiteraard opgelost... na aanschaf bleken de bougie doppen vergaan rubber stuk, uitgedroogt/verbrand bougiekabels lek en de stekker vanaf de dynamo was compleet weg gesmolten. Bij het vervangen was duidelijk dat de bobine aansluitingen niet los gedraait zijn geweest. Eerder al eens langs geweest voor een universeel start relais, er werd stug vol gehouden dat dit voor mijn motor geen optie was omdat de originele lees 3x zo duur een draad met dubbele functie zou hebben. Aangezien dat ik electricien ben durf ik u te garanderen dat dat niet mogenlijk is. Dus na een nutteloze discussie de universele gekocht en geplaatst. Hier nog 5 jaar plezier van gehad tot de verkoop van de desbetreffende motor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid