facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bleached onion

Bleached onion

Info

Vintage kleding uit de jaren 70, 80 en 90. Showroom op afspraak. Handelskade 1 Deventer. of boek ons voor evenementen.



"Trendy Vintage kleding winkel in Deventer met unieke handpicked A-kwaliteit kleding en accessoires. Kleding voor vrouwen en sinds kort ook voor mannen. Grote voorraad die telkens wordt aangevuld. Elk item is door onze hand daar waar nodig gewassen, gestreken en hersteld.Jassen, broeken, blouses, t-shirts, caps, jurken in allerlei varianten en erg lekkere koffie of thee!Door een levenslang ervaring in de mode, kan iedereen van adviezen worden voorzien.Gezellig, schoon, bevlogen en een beetje gek!Uniek, duurzaam, milieuvriendelijk en een ouderwetse kwaliteit.De mooiste winkel op dit gebied in de regio en misschien wel in Nederland, tenminste daar gaan wij voor!"
Adres: Handelskade 1, Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0636189436
Stad: Deventer
Route: Handelskade 1



op zoek naar gerelateerd: Millers Feelgood Store
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ReShare Store ReShare Store 331 meter Vandaag een mooie outfit bijelkaar gezocht. Mooie winkel met een uitgebreid assortime...
Bohémien Bohémien 569 meter Hele leuke mix van kleding. Genieten!
The Vintage Barn The Vintage Barn 4 km Meuk is leuk, daar is het allemaal mee ontstaan. The Vintage Barn is een plek voor vi...
Recensies
Leukste winkeltje van Deventer! Leuke vintage items en dan bedoel ik ook écht leuke items ; gezellig sfeertje, goede koffie... ik slaag hier elke keer. En Anne Foka is gewoon een leuk mens :
Wauw, wat een leuke winkel en fijne winkelmedewerkster. Ik ben er goed geslaagd. Echt een goed adres voor de leukste vintage kleding!
Super gezellig bij Foka!! In huiselijke sfeer met een kopje koffie of thee lekker rondkijken in haar geweldige vintage kledingwinkel !! Echt een aanrader voor als je echt iets leuks en origineels zoekt!
Leukste vintage-kledingwinkel van Deventer! Heel goed en uitgebreid assortiment, zelfs als je niet zo bekend bent met het dragen van vintage items dan kun je er zeker van zijn dat je hier iets unieks en draagbaars vindt voor een goede prijs. De eigenaresse heeft een echte passie voor mode en kleding en dat voel je aan alles! Koffie en thee staat klaar... kortom alle ingrediënten voor een heerlijke shopervaring en nieuwe pareltjes voor in je kledingkast!
Must-go voor de échte liefhebber van vintage kleding. Mooie, unieke stuks met veel zorg uitgezocht. Fijne, ontspannen sfeer die maakt dat je heerlijk een uurtje of wat door de rekken kunt struinen.
Dit weekend deze winkel bezocht speciaal op zoek naar kleine maatjes. Ik kan alleen maar zeggen dat we geweldig geholpen zijn. De winkel heeft een uitgebreide collectie, ook kleinere maten, met vintage van een mooie kwaliteit. Daarnaast een bedankje voor de aanwezige medewerkers ze hebben ons fantastisch geholpen met het uitzoeken van kleding uit de huidige collectie. Ze stelden items, combinaties en mogelijke kleine aanpassingen voor aan de kleding. Ze doen dit heel oprecht en geven ook gewoon aan wanneer iets minder leuk staat. Het plezier in het werk straalt er vanaf. We waren wat later binnengelopen, niet verwacht zo goed te slagen, en zijn voor ons zelfs langer opengebleven. Unieke ervaring om met een tas vol mooie kleding in kleine maten de deur uit te gaan. Ik kan deze zaak aan iedereen aanbevelen.
Gezellig vintage kleding zaak , in een leuke straat met gezellige en aparte winkels . Top mens die Fokka , gezellig spontaan en met smaak . #nespresso koffie staat altijd klaar met een koekje . En.........niet onbelangrijk , geslaagd op de mannen afdeling. Mooie jas gescoord van G-star , en niet te duur . Ga zeker vaker hierlangs , en niet alleen voor de koffie .
Wauw, wat een geweldige winkel met unieke kleding! Elke keer hangen er weer nieuwe items in de winkel. Zit er onverhoopt een gaatje in de kleding? Dan naait Annefoka deze ter plekke voor je dicht, terwijl je verder past of uitrust op de bank met een bakkie koffie. Bleached Onion mag je echt niet overslaan als je Deventer bezoekt!
Leuke vintage winkel met een erg vriendelijke eigenaar die speciaal voor ons langer is open gebleven! 100% aan te raden een het zeker waard als je de stad van Deventer bezoekt :
Aardige mensen, mooie vintage kleren, voor echt een goeie prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid