facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blauwebessenland

Blauwebessenland

Info

"Blauwebessenland". Waar mensen elkaar ontmoeten om het aangename met het gezonde te combineren en dit alles in pure natuur."

Geschiedenis

Blauwebessenland is een punt waar mensen elkaar ontmoeten om het aangename met het gezonde te combineren en dit alles in pure natuur. In de winkel vind je heerlijke blauwe bessenproducten en op het terras kun je genieten van een goede kop koffie met heerlijk blauwe bessengebak, of een lekker ambachtelijk ijsje. Voor de kinderen is er een klein speeltuintje waar zij zich uit kunnen leven.

Buiten het seizoen zijn wij niet dagelijks geopend. Kijk op onze website voor meer informatie: www.blauwebessenland.nl

Producten

- Verse blauwe bessen. (In het seizoen: Juli en Augustus)
- Bevroren blauwe bessen;
- Likeur;
- Wijn;
- Groot en klein sap (100% sap);
- Siroop;
- Stroop;
- Jam;
- Gedroogde blauwe bessen;
- Blauwe bessen pakketjes;
- Blauwe bessen plantjes.

Op ons terras kunt u genieten van o.a:
- Blauwe bessen vlaai;
- Een blauwe bessen bol;
- Blauwe bessen ijs;
- Koffie & Thee, fris, bier en wijn.

Adres: Dorperpeelweg 1, 5966 P.M America
Telefoonnummer: 0639239265
ln.dnalnessebewualb@ofni
Stad: America
Route: Dorperpeelweg 1
Postcode: 5966 P.M



op zoek naar gerelateerd: blauwebessenland openingstijden, blauwe bessen horst, zelf blauwe bessen plukken, handje gezond, dorperpeelweg 1 america, blauwe bessen sevenum, blauwe bessen plukken limburg, blauwe bessen broekhuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij J. Ummenthun Bakkerij J. Ummenthun 2 km Prima lokale bakker met heerlijke Limburgse vlaaien. Prettig en vriendelijk personeel...
Recensies
Met het gezin gezellig hiernaartoe gegaan om blauwe bessen te plukken. Vervolgens lekker een stuk gebak kunnen eten met een drankje. Leuk om dit op een dag als activiteit te doen.
Erg vriendelijke ontvangst, zeer leuke bediening, mooie prijzen en lekker eten. Ruime porties, vers, gezond. Heerlijke bessen!
Naam dekt niet helemaal de lading vond ik. Had iets meer info verwacht over teelt en dergelijke. Nu konden de kids alleen bessen plukken. P.s. als men een invalide toilet maakt zorg dan ook dat je winkel toegankelijk is en je niet eerst een stoepje op moet.
Leuk en lekker geluncht. Vriendelijk personeel en lekker eigen bessen geplukt, niet duur. Speeltuin en buiten aankleding zou wat netter mogen vandaar 4 ipv 5 sterren
Heel leuk en niet duur om zelf bessen te plukken. Daarna wat eten en drinken op het terras met vriendelijke service.
Blauwebessenland We zijn al vaker geweest, nu waren we er voor de zelfpluk, heel leuk en nog een gezond resultaat! Verder hebben we er ook geluncht, heerlijke gerechten, origineel opgediend en belangrijkste ! Heerlijk ! Kortom Blauwebessenland een Aanrader !
Wat een leuke dag hadden we hier! Je kunt hier heerlijk relaxen, wat drinken en eten en vervolgens je buik nog voller proppen tijdens het bessen plukken. Erg leuk met kinder, want er is een speeltuintje. De zit plaatsen waren goed verzorgd en de blauwe bessen heerlijk en erg veel rijpe bessen, het plukken ging snel!
Superleuke plek, leuk winkeltje met o.a. blauwebesproducten en met fijn restaurantje. Vooral de Coupe Blauwebes is natuurlijk heerlijk. Hartje zomer kan je hier ook meeplukken, helaas gemist, we waren te vroeg. De speeltuin viel goed in de smaak bij onze peuter, de loungeset goed bij ons ;-
Lekker kilo's blauwebessen zelf geplukt. Gaf mij een vorm van rust, meditatie. 3,50 voor een kilo. Geen geld als je bedenkt wat je voor een klein bakje in de winkel betaald. De jam zit al in de potten!
Leuk om goedkoop blauwe bessen te plukken. Ook fijn terras, wij vinden de bessenbol een aanrader om te proeven. Fijn speeltuintje erbij voor de kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid