facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blauwe Monsters

Info

Blauwe Monsters is een ondernemend online marketing bureau, onder andere gespecialiseerd in SEO, SEA en CRO. Kortom, voor jouw gehele online strategie zit je bij ons goed!

• • Wij zijn alleen nog actief op onze LinkedIn en Instagram • •



"Blauwe Monsters is een ondernemend online marketing bureau. Door middel van diverse expertises streven wij ernaar om altijd het maximale rendement te behalen voor zowel B2B als B2C klanten. Zo werken we resultaatgericht, denken we graag met je mee op strategisch niveau en zijn we dankzij de uiteenlopende in-huis specialisaties altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is Blauwe Monsters onder andere gespecialiseerd in SEO, SEA en CRO. Kortom, voor jouw gehele online strategie zit je bij ons goed!"
Adres: Jadelaan 8, 2132 XW Hoofdorp
Telefoonnummer: +31208932656
Stad: Hoofdorp
Route: Jadelaan 8
Postcode: 2132 XW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Linkbuilding Blauwe Monsters, Happy Idiots, Online marketing bureaus, Online marketing Eindhoven, Marketing bedrijf, Marketing bureau Brabant, Online advertentie bureau, Online marketing Amsterdam
Recensies
Inmiddels werken wij ruim 1.5 jaar samen met blauwe monsters. Doormiddel van hun kennis en expertise en technisch vlak hebben wij op seo goede resultaten behaald. Door het optimaliseren van SEA en shopping campagnes hebben we nu ook meer resultaat dan voorheen, goede en meedenkende partij, bedankt Tobias en op vele jaren.
In contact gekomen met Blauwe Monsters en een trial samen gestart. De communicatie is duidelijk en ze hebben gedaan wat ze beloofd hebben. Door een goede backlinking en goede SEO content hebben we mooie resultaten behaald. Een enthousiast team wat fijn is om mee samen te werken! Keep up the good work :-
We werken al langere tijd samen met Blauwe Monsters en zijn erg tevreden over deze samenwerking. Sinds ruim een half jaar komen zij bij ons op locatie om ons te helpen voor zowel SEO als SEA. Het is een professionele partij met veel kennis die altijd bereid is om te helpen bij diverse vraagstukken en waarmee je direct kunt schakelen!
Werk al heel wat jaren met Blauwe monsters. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Denken echt met je mee. Heel tevreden dus!
Vanuit twee organisaties met Blauwe Monsters samengewerkt. Een partij dat altijd klaar staat om advies op maat te geven of om te assisteren in mijn dagelijkse werkzaamheden als SEO Specialist.
Waarom ik werk met Blauwe Monsters? Vanuit diverse disciplines wordt meegedacht met jouw digitale strategie. Van doelstelling t/m resultaat. Van website t/m SEO, SEA en Blogstrategie. Komen met oplossingen waar je niet altijd zelf aan denkt. Zijn pragmatisch en ook hier weer resultaatgericht werkende. Van harte aanbevolen.
We werken ondertussen al enkele jaren met Blauwe monsters voor SEO en SEA. Top partij om mee samen te werken.
Fijne samenwerking en communicatie met Blauwe Monsters voor onze linkbuidling en SEO. Korte lijntjes, transparante communicatie en geven heldere rapportages. Prima partij om mee samen te werken!
Al enige tijd klant van Blauwe Monsters en naar volle tevredenheid. Duidelijke communicatie, heldere werkwijze en leuke medewerkers. Deze mannen en vrouwen verstaan hun vak. Van harte aan te bevelen
Ik werk al jaren met Blauwe Monsters. Ze doen mijn SEO voor 2 bedrijven. Zeer tevreden. Blogs op sites met hoge page ranking. Raad ze ten zeerste aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid