facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blauw Geel'38 Pupillenkamp

Blauw Geel'38 Pupillenkamp

Info

Het Pupillenkamp bestaat elk jaar uit zes geweldige dagen, speciaal bestemd voor spelers, die bij Blauw Geel ’38 in een O13, O12, O11 of O10 team spelen.

Geschiedenis

Pupillenkamp
Dit jaar organiseert Voetbalvereniging Blauw Geel’38 alweer voor de 50e keer, met hulp van veel vrijwilligers en sponsoren, een Pupillenkamp.Het Pupillenkamp bestaat elk jaar uit zes geweldige dagen, speciaal bestemd voor 56 spelers die bij Blauw Geel ’38 in een O13, O12, O11 of O10 team spelen. Verdeeld over verschillende kampgroepen doen zij allerlei leuke activiteiten. Dit allemaal onder leiding van een groep enthousiaste kampleiders. We logeren in een prachtig kampgebouw in Bergeijk. De vaste kamponderdelen die elk jaar even leuk blijven en dan ook elk jaar terugkomen, zijn onder andere het vierkamp (vier roulerende voetbalspelen), allerlei bosspelen, veel gave waterspelletjes en elke avond een avondspel in het bos! Steeds zullen de kampgroepen strijden om de groepsprijs. Die wordt gewonnen door de kampgroep, die tijdens het kamp de meeste punten heeft verzameld bij de spelletjes. Ook staan er elke morgen een aantal atletiekonderdelen op het programma. De spelers mogen dan laten zien, hoe het gesteld is met hun conditie, voetbalcapaciteiten en de rest van hun sportieve vaardigheden. Hiervan wordt aan het einde van de week een D- en een E-winnaar bekend gemaakt. Ten slotte is er nog de Pupillenkamp-Penaltybokaal. Wie tijdens de week de meeste penalty’s bij de kampstaf weet te scoren, mag de gigantische wisseltrofee mee naar huis nemen! Toch zijn er geen verliezers bij ons Pupillenkamp: de sportiviteit en het plezier hebben blijft tijdens het hele kamp centraal staan. Het belangrijkste is namelijk dat iedereen een supervet kamp heeft! Daarom wint elke dag de groep die het meest sportief is geweest, de sportiviteitsprijs. Het Blauw Geel’38 Pupillenkamp wordt ieder jaar georganiseerd in het begin van de zomervakantie van de basisscholen. Elk jaar is er weer een ander speciaal kampthema, waar omheen het gedurende het hele kamp gaat draaien. Op die manier heeft het Pupillenkamp ieder jaar weer iets unieks.

Adres: Pr. W. Alexander Sportpark 24, 5461 XL Veghel
Stad: Veghel
Route: Pr. W. Alexander Sportpark 24
Postcode: 5461 XL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T.V. Frisselstein T.V. Frisselstein 269 meter Gezellige tennisvereniging, mooi clubhuis, gravel en kunstgrasbanen.
Curves Veghel Curves Veghel 2 km Heerlijke manier van sporten je word op een prettige manier begeleid en gemotiveerd
Recensies
Keurig netjes ontvangen als bezoekende supporters. Zelfs een suasijze broodje bij binnenkomst verder ook alles keurig geregeld qua parkeren, catering en sanitair.
Blauw geel van Veghel heeft van RKVV dommelen een caneda Goose gejat en air pods 3 stuks en een pajumper jas gestolen en een air force 2 keer dus er is veel gejat dus een waardeloze club donder op a u b
De vrijwilligers waren hartstikke lief, ze zeiden zo vaak dat ze het spijtig vinden dat het niet zo ging zoals het hebben gepland. Het weer was uitstekend, de kinderen hebben hiervan genoten. Ik hoor een trainer zeggen dat hij zo'n toernooi ook kan organiseren. Heel veel ging mis, dat is jammer. Ik wens deze organisatie beterschap in het organiseren van het volgende toernooi. Maar wel bedankt dat we deel mogen nemen aan dit toernooi.
Echt geweldig en zeer goede sfeer.
zoon zit bij jongens onder 9. Ondanks de gewaardeerde inspanningen van 2 vrijwilligers die de training verzorgden en de jongen begeleidden, is dit eerste jaar bij Blauw Geel teleurstellend verlopen. team is los zand en werkt niet samen, technisch nauwelijks vooruit gegaan. conditie ronduit slecht. er zitten jongens tussen die echt iets anders moeten gaan doen. mijn zoon heeft geen enkel plezier aan de wedstrijden die standaard worden verloren. Club lijkt geen ondersteunende rol te spelen. naar verluidt houden bijna alle jongens het voor gezien na dit seizoen. Natuurlijk heeft Corona veel roet in het eten gegooid, maar het niveau van dit team had zeker wat vooruit kunnen gaan door eigen inspanningen en wat meer team building. erg jammer.
Voetbal er al een paar jaar mooie kantine veel velden allen het zwembadveld mag wel opnieuw ingezaaid worden of er een kunstgras veld van maken speciale voor alleen de trainingen
Mooie nette accomodatie. Zieter uitnodigend uit. Enig nadeel aan de locatie is dat de parkeerplaatsen wat verder van de locatie af zijn.
Blauw Geel '38/JUMBO is een voetbalclub met inmiddels 80 jaar historie achter zich. Inmiddels voetballend in de 3e divisie. De club heeft ongeveer 1800 leden, is recent benoemd tot erkend lokale opleidingsclub door de KNVB. Dit betekent dat de club voldoet aan de vereisten om jeugdvoetballers op een correcte en doordachte manier op te leiden. Met een groot aantal jeugdteams wordt er op zaterdag gevoetbald tot op landelijk niveau. Door de inzet van talloze vrijwilligers bloeit deze voetbalclub in het veghelse sportgebeuren, en richten ze zich op de toekomst van het voetbal in deze gemeente.
Mooie sport vereniging.
Mooie locatie knus. Gezellige business club en bestuurskamer. Volle kantine. Goed georganiseerd. Hoofdveld mooi ingesloten door zit- en statribune,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid