facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blakenburg, passie voor wonen

Blakenburg, passie voor wonen

Info

Meubel, boot, caravanstoffering.
Binnenzonwering, buitenzonwering
Tapijt, pvc, laminaat, houten vloer, vinyl
Stoffen, leer en skai.

Geschiedenis

We zijn begonnen met het herstofferen en opknappen van meubels, al snel kwam de vraag naar bootstoffering en het vervangen van wandbekleding van boten erbij. Later werd de vraag naar tapijt en vinyl steeds meer en dus gingen we ook een gedeelte woninstoffering erbij doen. En natuurlijk PVC vloeren, wat op dit moment het nieuwe product voor vloeren is!
Toen Ramona stopte met werken bij het Modebedrijf hebben we uitgebreid met binnen en buitenzonwering. Dus alles wat met raambekleding te maken heeft, gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé, duette, etc. En voor de buitenzonwering hebben wij rolluiken, zonneschermen, markiezen, etc.

Producten

Stoffen, tapijt, vinyl, pvc vloeren, laminaat, houten vloeren, gordijnen, binnenzonwering,
buitenzonwering, woonaccessoires



"Meubel - boot - caravanstoffering. Woninginrichting, gordijnen, buitenzonwering, raamdecoratie, woningstofferen, vloeren, pvc, vinyl, laminaat. woonaccessoires. repareren van meubels"
Adres: Balie 1-2, 4301 GZ Zierikzee
Telefoonnummer: 0111402256
ln.nenowgrubnekalb@ofni
Stad: Zierikzee
Route: Balie 1-2
Postcode: 4301 GZ


Recensies
Kussen voor de boot op maat laten maken bij Blakenburg. Goede en vooral snelle communicatie. Ze denken met je mee. Leuke informele sfeer, persoonlijk en deze mensen gun je het. Wel op tijd bestellen want het is druk. Dat zegt natuurlijk ook wat over de kwaliteit.
Mooie pvc vloer bij ons gelegd, thuis en op de zaak. Ligt er prachtig strak in, en heel goed advies over kleur en dikte pvc. Ook de plinten zijn keurig strak! Heel blij mee!
We hebben heel goed advies gekregen en er prachtig behang gekocht. Echt een aanrader!
Top werk geleverd. Zeer tevreden
Goed advies, neemt alle tijd voor klant
GOEDE service, prettige mensen met passie voor wonen.
Fijne en deskundige eigenaren. Goede service. Zeker een aanrader!
Top service en mooie produkten
Vakmensen, weten veel van woninginrichting en meubelstoffering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid