facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BLADI Shop

BLADI Shop

Info

Bladi Shop de specialist marokkaanse bankstellen (sedari) in Rotterdam.

Geschiedenis

Bladi Shop levert prachtige Marokkaanse banken
(sedari) tegen de scherpste prijzen.
Onze banken kunt u helemaal zelf samenstellen van houtmotieven (onderstel) tot
meubelstoffen. Wel meer dan 100 combinaties mogelijk.
Wij leveren gratis in heel Nederland! Laagste prijs garantie!
Kom gerust langs en ontvang een offerte of stuur een berichtje.
BLADI SHOP
Noordmolenstraat 60B
3035RL Rotterdam
010-7510949
[email protected]

Adres: Noordmolenstraat 60B, 3035 RL Rotterdam
Telefoonnummer: +31 10 751 0949
Stad: Rotterdam
Route: Noordmolenstraat 60B
Postcode: 3035 RL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 20:30
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: bladi shop ervaringen, bladi bladi, bladi shop instagram, marokkaanse gordijnen, sedari kopen, marokkaanse sedari dounia, sedari eindhoven, marokkaanse meubelstoffen
Recensies
Pas geleden met mijn moeder hier een Sedari gekocht. De eigenaar Fouad heeft ons geholpen. Zeer professioneel en heel aardig. Weet precies hoe die met klanten overweg moet gaan en heeft er ook veel verstand van. Complimenten vanuit Weert!
Beste stoffen handelaar die ik ken. Service is echt top. En de klanten die daar waren waren zo happy het leek net of familie zijn.
Ik kan me zo goed vinden in de eerder geschreven reviews. Dit is echt by far de slechtste zaak die ik ken! Ongelofelijk bot, klantonvriendelijk en zeer onprofessioneel! Enigzins wat compensatie met bijvoorbeeld mooie spullen of iets dergelijks, is er mijn inziens ook niet. Maar dat is afhankelijk van smaak. Zeer jammer dat ze de naam 'bladi shop' dragen. Ik heb persoonlijk hele andere andere gevoelens bij het woord 'bladi'.
De foto's op de website komen niet overeen met de geleverde producten. Telefoongesprekken hebben ze niet graag en ik moest mijn klacht via email indienen. Onderling tussen de collega's is er slechte communicatie aangezien er 2 verschillende antwoorden kwamen op mij email. 1e email antwoord was dat ze een stalenservice aanbieden waarvan ik gebruik had moeten maken nadat ik ze op de foute foto op de website had gewezen kleur foto op de website was duidelijk donkerbruin en geleverde product was lichtbeige , en het antwoord van collega 2 was dat ze "helaas" niks konden beteken voor me. Erg klantonvriendelijk en niet professioneel!. Mijn advies is :doe geen inkopen bij deze winkel!
3000 euro betaald voor een sedarri bij bladi shop.ik ben zwaar opgelicht en raad niemand deze winkel aan !!! Vooral ook omdat er voor deze prijs veel te veel mankementen bij zitten. Ik kan letterlijk wel huilen , wallahi niet om ze zwart te maken maar aub koop hier geen sedarri !!!!!! Maten kloppen niet, kwaliteit is slechts en alles laat los
Het is dat ik Bladi Shop geen 0 sterren kan geven, anders had ik dat echt gedaan! Ik heb een bestelling geplaatst en telefonisch contact gehad om een afhaal afspraak te maken. Ook heb ik een email ontvangen dat het product afgehaald kon worden. Aangekomen op de afhaallocatie op de afgesproken tijd, was er niemand aanwezig. Mijn moeder heeft toen het telefoonnummer gebeld en is zo onbeschoft en niet klantvriendelijk te woord gestaan. Zij moest maar 20 minuten wachten en er werd tegen haar gezegd '' Ga je 5 minuten lang zeuren terwijl ik onderweg kan zijn'', want zij hadden geen afspraak staan en daarna was de afspraak misschien vergeten. Uitermate onbeleefd! Zo run je geen bedrijf. Ik heb toen contact gehad met het bedrijf en er is toen in mijn oor opgehangen, want ik moest maar een mail sturen. Ik heb toen een mail gestuurd en zelfs daar werd onbeleefd op gereageerd. Ik betaal liever iets meer voor hetzelfde dan dat dit bedrijf nog 1 cent van mij zal ontvangen! Een cursus klantvriendelijheid en communicatie hebben zij daar allemaal nodig. Bespaar jezelf echt de verschrikkelijke behandeling en ga ergens anders heen, Had ik vooraf maar eerst de reviews gelezen, want dan had ik al gezien dat zij onbeleefd reageren en daarna ook nog eens defensief zijn ipv een excuus of oplossing bieden!!!
Ik zie hier veel negatieve reviews. Zo heb ik het juist helemaal niet ervaren! Super snelle reactie op de mail, zelfs in de weekenden. Heb kleurstaaltjes besteld en was super tevreden over de kleuren. Meteen 6 meter besteld, netjes een bevestiging en verzendbevestiging gekregen via de mail en hele snelle levering. De velours stof is echt boven verwachting mooi en de kwaliteit is enorm goed. Ik ben super tevreden en vind het een nette service.
Nog geen 24 uur na bestelling geplaatst te hebben was het al binnen. Product was ook naar wens en prima kwaliteit!
Vandaag geweest voor 2 salon tafels 2 grote glasplaten en 2 kleine bijzet tafels met ook daarbij 2 glasplaten. Salontafel 350 euro per stuk. Grote Glas plaat 100 euro per stuk. Kleine bijzet tafel 150 per stuk met daarbij kleine glasplaat van 50 euro per stuk. Totaal kosten zouden dus zijn 2 keer 450 euro voor de grote salon tafel en 2 keer 200 euro voor de bijzet tafel. Totaal bedrag bij elkaar is 1300 euro. Kon niks vanaf want dat waren de prijzen. Toen ik vroeg of ze aan bezorgen deden was het antwoord ja maar dan voor 100 euro want dat is veel moeite voor ons. Kom op hoor! Klant is bereid om 1300 keer te leggen en dan niet eens een gratis bezorg service. Geen klantvriendelijkheid niks. Hele onpersoonlijke ervaring. Gun mijn centjes liever aan een ander. Verder vroeg ik naar andere voorbeelden was het ja kijk maar op Facebook! Naaaaaaaaaaaaaa never again.
Stof besteld voor 190€, zou binnen twee dagen bezorg worden maar duurde 4/5 weken. Prima kan gebeuren. Vervolgens komt de stof zo strak verpakt dat het tot de dag van vandaag nog afdrukken ziet zitten. Meerdere malen gemaild na een week reactie dat ze me niet kunnen helpen wat ik had eerder moeten reageren. Geen tegemoetkoming en veel onbegrip! Ik zou het zelf wel gedaan hebben. Ongelofelijk ik bestel nooit meer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar BLADI Shop met het openbaar vervoer


Rotterdam, Noordsingel 240 meter
4
Rotterdam, Noordsingel 270 meter
4
Rotterdam, Noorderbrug 350 meter
38
Rotterdam, Noorderbrug 350 meter
38
Rotterdam, Zaagmolenbrug 360 meter
7
8

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid