facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BlackStock Coffee

BlackStock Coffee

Info

Unieke slow roast melanges. Wekelijks vers gebrand. Perfect afgestelde machine in bruikleen zodat jij altijd de perfecte kop koffie serveert.

Geschiedenis

Blackstock is een fris en stoer koffielabel van deze tijd, de unieke melanges worden wekelijks vers gebrand in relatief kleine hoeveelheden. Onze slow roast koffie is daarom altijd van optimale kwaliteit en wordt vers bij je geleverd.
Apparatuur nodig? Als klant van BlackStock krijg je van ons een koffiemachine in bruikleen. En dat niet alleen, wij bewaken ook de ideale afstelling zodat jij altijd perfecte kop koffie of espresso serveert.



"BlackStock Coffee is een fris en stoer koffielabel van deze tijd. Onze unieke melanges worden wekelijks vers gebrand in relatief kleine hoeveelheden. Onze slow roast koffie is daarom altijd van optimale kwaliteit en wordt vers bij je geleverd.Apparatuur nodig? Als klant van BlackStock krijg je van ons een koffiemachine in bruikleen. En dat niet alleen, wij bewaken ook de ideale afstelling zodat jij altijd perfecte kop koffie of espresso serveert."
Adres: Noorddammerweg 49, 1424 NW De Kwakel
Telefoonnummer: 085 760 53 00
Stad: De Kwakel
Route: Noorddammerweg 49
Postcode: 1424 NW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In den Ossewaerd In den Ossewaerd 2 km Een heerlijke B&B. Wij hadden een familiekamer. Deze had een prachtige slaapzolde...
Heerlijke Hapjes Heerlijke Hapjes 2 km Heerlijke Hapjes gemaakt door mij en is te bestellen via een PB, 06 of heerlijkehapje...
Recensies
Blackstock Coffee heeft een ruime keuze aan verschillende soorten vers gebrande koffie. Op deze manier is er altijd een smaakprofiel wat bij jouw keuze past. Daarnaast leveren ze super snelle, professionele service en willen zij het beste voor jouw!
De mensen van BlackStock zijn echt fijne mensen. Ze staat altijd voor je klaar en leveren daarbij de beste service. Nooit chagrijnig en eigenlijk nooit een "nee". Alles om de samenwerking ons Madam Pancake Amsterdam zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo wordt de kwaliteit steeds beter en kunnen we niveau ook makkelijker hoog houden. Super!
Geweldige koffie en dito service. Heldere afspraken duidelijke communicatie.
De koffie smaakt uitstekend vind niet alleen ik, maar zeker ook onze klanten. Daarnaast is Blackstock als organisatie professioneel en bijzonder service gericht!
Blackstock levert zeer goede service! Zijn er altijd snel bij wat betreft leveringen/reparaties. Ook reageren ze altijd snel op vragen.
Super snelle service, blackstock denkt met de ondernemers mee, is betaalbaar maar vooral heerlijke koffie.
Topservice!! Ze doen exact wat ze beloven. Goede machine, top koffie. Erg blij mee
Heerlijke koffie, snelle levering. Blij mee! Meedenken altijd fijn.
Top koffie, service, bereikbaarheid...net als de koffie een warm gevoel !!
Geweldig bedrijf! Absolute top service en eerlijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid