facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blackbird Health

Blackbird Health

Info

Een hoge darmspoeling is het reinigen van je darmen met zuiver, gefilterd water zodat je van binnenuit een schoon, fris en vitaal gevoel ervaart weer.



"Heb je darmproblemen, weinig energie of kamp je met overgewicht? Het reinigen van de dikke darm d.m.v. een hoge darmspoeling kan helpen. Een darmspoeling is het reinigen van je darmen met zuiver, gefilterd water waarmee je van binnenuit gereinigd wordt. Blackbird begeleidt vastenkuren en ondersteunt door hoge darmspoelingen, lymfedrainage, gezichtsbindweefselmassage en innerlijk emotioneel lichaamswerk."
Adres: Donjon 10, 4131 XB Vianen
Telefoonnummer: +31 6 250 17 338
Stad: Vianen
Route: Donjon 10
Postcode: 4131 XB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huid-, Oedeem- en Lasertherapie Leerdam & Vianen Huid-, Oedeem- en Lasertherapie Leerdam & Vi... 41 meter Ontzettend deskundige en leuke dames. Mooi resultaat behaald. Warm aanbevolen!
Hof van Batenstein Hof van Batenstein 147 meter
Bodylijn Vianen Bodylijn Vianen 385 meter Afslanken//Afvallen//Lymfedrainage//gezondheid// figuurcorrectie//Definitief overtoll...
Mondhygiëne Praktijk Saskia den Hartog Mondhygiëne Praktijk Saskia den Hartog 564 meter Vriendelijke en persoonlijke benadering. En in alle rust de behandeling uitgevoerd. N...
Mali ThaiWellness Center Mali ThaiWellness Center 592 meter Echt een dikke aanrader, heerlijke massage van een uur, zalig verwarmde banken en de ...
Fit2go Vianen Fit2go Vianen 611 meter Fijne sportschool, goede sfeer. Ik loop al een tijdje mee bij Fit2go Vianen. Het is g...
Juiste Voeding Juiste Voeding 1 km Na uitgebreid deskundig onderzoek voorafgaand en tussentijds in het traject, alsook z...
Praktijk Praktijk "Make Sense" 2 km Guasha en Sensi-therapie, balans voor jong en oud voor iedere klacht
Recensies
Drie maanden geleden ben ik in contact gekomen met Merel. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een darmspoeling onderging. Tijdens het proces heb ik niet alleen mijn darmen gespoeld, maar ook een intense detox en reset door het sapvasten gegeven aan mijn lichaam en geest. Ik heb veel zooi los kunnen laten. Mede dankzij de vakkundige behandeling, holistische aanpak en ondersteunende rol van Merel heb ik afscheid kunnen nemen van oud zeer en alle andere vage klachten waar ik last van had. Merel is warm, kundig en respectvol. Ze vervult tijdens het proces meerdere rollen waardoor je op elke vlak gehoord, begrepen en bemoedigd voelt. Al met al een mooie en bijzondere ervaring die ik elke ziel gun die opzoek is naar heling.
Een paar weken geleden ben ik voor de tweede keer bij Blackbird Health geweest voor een darmspoeling. Gezondheid, en vooral preventie van problemen daarmee, zijn voor mij erg belangrijk. Een periodieke darmspoeling hoort bij die preventie omdat research aangeeft dat veel gezondheidsklachten ook mentale hun oorsprong in de darmen vinden. Dat rijmt wel met mijn idee dat gezond eten aan de basis staat van een overall goede gezondheid. Niet alleen de hele rustige, lieve begeleiding van Merel tijdens de darmspoeling maar ook de uitstekende, actuele, kennis van zaken niet alleen van de darmen van haar zijn een weldaad! Ik voelde me letterlijk op alle vlakken opgeschoond na mijn bezoek! Voor mij wordt een periodieke darmspoeling onder de zorgzame begeleiding van Merel een must!
De behandelingen bij Merel zijn life changing voor me geweest. Ik wist niet dat darmen en voeding zo van invloed zijn op mijn levensenergie. Ik vond het best spannend, maar al vanaf de eerste stap over de drempel voelde ik me totaal op mijn gemak bij Merel. Haar aanpak is liefdevol, geduldig en holistisch. Waardevol hoe ze coacht op de verbinding tussen lichaam en mind. Ik ben niet alleen fysiek weer in vorm, ook mentaal voel ik me een ander mens. Dank je wel Merel!
Zolang ik me kan herinneren heb ik last van mijn darmen. Toen ik ging mediteren en me bewust werd van wat ik mijn lijf allemaal te verteren heeft, letterlijk en figuurlijk, werd het rustiger. Maar altijd voelde ik dat er oude, onverteerbare resten achter bleven in mijn darmen. Hoe ik ook aan water vasten deed en zelf spoelingen ging doen. Intuïtief voelde ik dat ik hulp nodig had. Na wat zoeken op internet kwam ik Blackbird Health tegen. Ik ben nu drie keer geweest en los van het feit dat Merel de spoelingen ontzettend professioneel aanpakt, is ze de meest invoelende therapeut die ik tot nu toe ben tegen gekomen. Haar wijsheid zorgde er, naast haar diepe kennis over de darmen, voor dat ik precies kon loslaten wat ik los te laten had. Het zijn diep helende behandelingen waarbij veel emoties los kunnen komen. Merel zorgt ervoor dat dit proces heel liefdevol en comfortabel verloopt. De spoelingen horen vanaf nu voor mij bij standaard zelfzorg en opschoning!
Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor Merel van Black Bird Health. Haar begeleiding en ondersteuning hebben een aanzienlijke impact gehad op mijn gezondheid en mentale reflectie. Merel heeft een uitzonderlijk vermogen om te luisteren en empathie te tonen. Ze creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik me op mijn gemak voelde om mijn diepste gedachten en zorgen te delen. Haar inzichten en advies waren altijd waardevol en goed doordacht. Wat me vooral opviel aan Merel was haar holistische benadering van gezondheid en welzijn. Ze begreep dat mijn fysieke gezondheid nauw verweven was met mijn mentale welzijn en hielp me om beide aspecten in balans te brengen. Haar begeleiding ging verder dan alleen het behandelen van symptomen; ze hielp me om de onderliggende oorzaken aan te pakken en duurzame veranderingen in mijn levensstijl door te voeren. Dankzij Merel voel ik me nu sterker, veerkrachtiger en beter in staat om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Haar deskundige begeleiding heeft mijn leven op een positieve manier getransformeerd. Ik beveel Merel van Black Bird Health ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar professionele ondersteuning op het gebied van gezondheid en mentale reflectie. Haar toewijding en expertise maken haar tot een uitstekende professional in haar vakgebied.
Ik heb net een hele mooie kuur afgerond bij Merel. Wat een bijzonder proces van loslaten fysiek en mentaal en schoonwording is dit geweest. Mijn darmen zijn rustig, mijn hele systeem is rustig geworden en wat een inzichten heb ik mogen krijgen gedurende de kuur. Merel’s begeleiding is daarin van zo veel waarde geweest. Haar zachte, liefdevolle coaching, haar echtheid en mooie wijsheid en invoeling in wat ik nodig had heb ik als heel bijzonder ervaren.
Een hoge darm spoeling is bij Merel zoveel meer. Ze is super betrokken, heel toegewijd, heeft een groot luisterend oor en coacht vanuit t hart met alle expertise die ze heeft. Door de warme en veilige bedding die zij creëert, is het niet alleen een lichamelijke schoonmaak, maar gebeurt er ook veel op emotioneel en spiritueel vlak. Ik raad iedereen een sessie bij haar aan!
Blackbird health is een prachtige plek om aan jezelf te werken. De persoonlijke aanpak van Merel is prettig, liefdevol en persoonlijk. De sfeer van de praktijk straalt rust uit en is tot in de details sfeervol ingericht. Kortom echt een cadeautje voor jezelf en een moment van ontspanning. De behandelingen zijn professioneel en goed begeleid. Een aanrader voor gezondheid en geest.
Voor mij is een sessie bij Blackbird, allereerst echt een ontspanningsmoment voor jezelf en verwennerij voor je lijf. Al kom ik uit de hectiek en net uit de auto gesprongen. Bij Blackbird Health stap ik meteen in ’n liefdevolle, geduldige, persoonlijke, warme maar ook enorm professionele omgeving. Er is alle ruimte voor mij als persoon en alle aandacht voor mijn gezondheid in de ruimste zin van het woord. Voelt altijd goed om zo met mijn lijf bezig te zijn. Hartelijk dank lieve Merel voor je geweldige zorg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid