facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BKC bv

BKC bv

Info

Partner in groen en milieu

Geschiedenis

Boomverzorging, aanplanten olifantsgras, grasvelden maaien, verzorging van groenoppervlakken en biotopen zijn slechts een aantal werkzaamheden die al jaren tot onze expertise behoren.

Boomspecialist
Wij verzorgen de boom van wortel tot kroon.

BKC Groenscan
Onze Groenscan is hét startpunt naar een duurzaam, zorgeloos en kleurrijk (openbaar) groen; een initiatief dat is ontstaan uit de behoefte vanuit met name de gemeenten betreft kostenreductie binnen het openbare groen.

Olifantsgras (miscanthus)
Olifantsgras is een snelgroeiende grassoort die zeer goed als biomassa gewas is in te zetten. Groeit snel, hoge energetische waarde en jaarlijkse oogst. BKC begeleidt het totale project. Informeer naar de mogelijkheden.



"Uw partner in Groen en Milieu"
Adres: Nano 7, 6902 KD Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0031-316 740 777
Stad: Zevenaar
Route: Nano 7
Postcode: 6902 KD



op zoek naar gerelateerd: BKC Hakvoort, BKC afkorting
Recensies
Prima plek voor al het oude hout en een goede service!
Vertaald door Google Professioneel advies en eersteklas uitvoering. En dat alles tegen een eerlijke prijs. Ik ben heel blij en kan het alleen maar aanraden. 5***** Origineel Professionelle Beratung und eine erstklassige Ausführung. Und das alles auch noch zu einem fairen Preis. Bin begeistert und kann es nur weiterempfehlen. 5*****
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid