facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BKB Keukens

BKB Keukens

Info

Kijkt u eens rustig rond op onze website. Ook nodigen wij u graag uit in onze showroom om alle keukens te bekijken.

Adres: Industriepark 4, 8701 PN Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0515-577314
Stad: Bolsward
Route: Industriepark 4
Postcode: 8701 PN



op zoek naar gerelateerd: Showroomkeukens Friesland, Keuken aanbiedingen inclusief montage
Recensies
Ben voorzien van een eerlijk en goed advies en kreeg een aanbod van goede kwaliteit dat binnen mijn budget paste. Het hele proces is persoonlijk en vertrouwwekkend. Bkb laat echt zien wat het voordeel is van kiezen voor een lokaal bedrijf. Ze ontwerpen niet alleen mooie keukens, maar geven ook tips over bij wie je de installatie en andere voorbereiden kunt regelen. Vragen worden snel beantwoord en bedrijf maakt zich hard voor perfecte oplevering. Monteur die mijn keuken plaatste, is ‘n pietje precies en heeft echt mooi werk geleverd.
Goede service en uitleg. Zeer klantgericht.
Wij hebben ons keuken hier gekocht, we zijn zeer goed en geduldig geholpen. Geen gepush maar lekker open en eerlijk communiceren.
Zeer tevreden over de service van begin tot eind. Super aardige/leuke monteurs. Prachtige keuken geleverd en geplaatst. Top bedrijf een aanrader.
Jhaaaaaaaaaa...... we zijn hier heel fijn geholpen en hebben na lang nadenken dan eindelijk onze nieuwe keuken besteld, bedankt BKB voor de goede begeleiding
De eigenaar gaat dóór de bocht voor je. Advies is tops en belangeloos! Prettig rondkijken en weggaan met een gevoel van een waardevolle aankoopprijs.
Goed geholpen en prima advies
Prachtige keuken gekocht bij BKB keukens. Heel vriendelijke en correcte service! Wij zijn heel blij met onze keuken!
2 jaar geleden prachtige keuken gekocht. Uitmuntend service en betrokkenheid.
Altijd goed en vakkundig geholpen. Ook als je niet voor standaard oplossingen gaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid