facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Björn Schmitz Uitvaartzorg

Björn Schmitz Uitvaartzorg

Info

Uitvaartverzorging Schmitz werkt met passie en betrokkenheid. Staat nabestaanden bij op het moment dat de wereld even stil lijkt te staan.

Geschiedenis

Uitvaartverzorging is maatwerk. Iedereen is uniek.
De wensen van de overledene en de nabestaanden samenvoegen en zo een persoonlijk afscheid vormgeven die een weerspiegeling mag zijn van iemands leven.

Betrokken:
Uitvaartverzorging Schmitz is oprecht betrokken en neemt de tijd om te luisteren. Een uitvaart moet in één keer goed geregeld zijn, je kan het immers niet over doen.

Oog voor detail:
Het zijn de kleine dingen die een uitvaart tot een persoonlijk geheel maken. Een foto, een kaarsje of een tekening gemaakt door de (klein)kinderen.

Perfectie:
De uitvaart moet tot in de puntjes geregeld zijn.

Transparantie:
Transparantie over onze werkwijze en het kostenplaatje. Dat is waar wij voor staan en wat u van ons mag verwachten.

Adres: postbus 105, 8330 AC Steenwijk
Telefoonnummer: 06-51603386
Stad: Steenwijk
Route: postbus 105
Postcode: 8330 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Laatste Eer Steenwijk De Laatste Eer Steenwijk 353 meter Een uitvaart is altijd een moment waarbij je afscheid moet nemen van een dierbare. Re...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid