facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BJD Security

BJD Security

Info

Beveiligen met net dat beetje meer!
Of het gaat om evenementen of objecten, Adhoc of lange termijn. Info: [email protected]

Geschiedenis

BJD Security
Beveiligen met net dat beetje meer.

Door de ruime beveiligingservaring vindt u in BJD Security een betrouwbare en op kwaliteit gerichte partner.

BJD Security is een beveiligingsorganisatie die diensten verhuurd aan collega beveiligingsbedrijven, maar ook zelfstandig opdrachten kan invullen.

Bij BJD Security kunt u terecht voor beveiligingsdiensten in de breedste zin des woord.
U kunt BJD Security onder meer inhuren voor objectbeveiliging en receptiediensten, waarbij bezoekersregistratie, brand- en sluitrondes vakkundig ingezet en uitgevoerd worden.
Tevens levert BJD Security diensten voor evenementen- en beursbeveiliging, hotelbeveiliging, recreatiebeveiliging en is BJD Security ook in te huren voor winkel- en mobiele surveillance.
Door middel van heldere en betrouwbare afspraken weten u en/of uw opdrachtgevers direct waar u aan toe bent. Geen nacalculatie’s waar u niet van op de hoogte bent, maar duidelijke offertes en facturen.

BJD Security staat geregistreerd bij het ministerie van Justitie, onder ND 4560.

Mocht u vragen hebben of een offerte willen aanvragen en ontvangen, dan kunt u gebruikmaken van het contactformulier www.bjdsecurity.nl



"Beveiligingsorganisatie.Voor beveiligingsdiensten in de ruimste zin des woord.Van receptiediensten tot objectbeveiliging, van schuurfeest tot kleine en middel grote festivals, van bouwterrein tot mobiele surveillance. Adhoc of voor langere termijn."
Adres: Heuring 24, 7991 EH Dwingeloo
Telefoonnummer: +31 (085) 06 53 111
Stad: Dwingeloo
Route: Heuring 24
Postcode: 7991 EH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid