facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BJ Electronics

BJ Electronics

Info

BJ-Electronics is dé specialist op het gebied van auto electronica. Uw wens is onze uitdaging. Ervaren, meedenkend & gecertificeerd.

Adres: Laan van de maagd 93, 7324 BT Apeldoorn
Telefoonnummer: +31553605868
Stad: Apeldoorn
Route: Laan van de maagd 93
Postcode: 7324 BT


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 20:00
Dinsdag: 07:30 - 20:00
Woensdag: 07:30 - 20:00
Donderdag: 07:30 - 20:00
Vrijdag: 07:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Auto alarm inbouwen Groningen, Navigatie inbouwen gelderland, Car Audio Deventer, Auto alarm inbouwen Eindhoven, Auto alarm inbouwen Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lukkien Autobekleding, ergonomie voor Vervoer en Zorg Lukkien Autobekleding, ergonomie voor Vervoe... 1 km Vandaag mijn Polestar 2 opgehaald, met spiksplinternieuwe leren bekleding. Het zelfde...
De Kroeze Chiptuning De Kroeze Chiptuning 2 km Specialist software optimalisatie van Motorvoertuigen, agri- en industriemachines.
Autolak en Verfspecialist Apeldoorn Autolak en Verfspecialist Apeldoorn 2 km Bedrijf is er niet meer!
AKTO Wheels & Tyres - AKTO Exclusief AKTO Wheels & Tyres - AKTO Exclusief 6 km Had naafdoppen nodig voor BMW Z3, maar die hadden ze niet liggen, dus ze gaan nog kij...
Recensies
Deze jongens zijn NEXT LEVEL!! Wat een expertise en behulpzaamheid. Drie jaar geleden een auto gekocht met een door hen geïnstalleerd klasse 5 alarmsysteem bij de vorige eigenaar van deze auto. Ik - als tweede eigenaar - had vandaag de activatiecode nodig van het systeem, waar het was geplaatst etc etc. Echt bijzonder ingewikkeld. Niet voor Björn! Het leek een film hoe hij mij op afstand begeleidde om e.e.a. op te lossen. Echt geweldig en wat een kennis. Alles opgelost als een pro. Dit bedrijf is werkelijk briljant. Geen woorden voor.
De verzekering eiste een herkeuring van het klasse 3 en 5 alarm van mijn auto. Ik had verzuimd om bij aanschaf van de auto 2 jaar geleden het klasse 5 alarm voertuig volg meteen te activeren. Normaal zou er dan een nieuwe unit gemonteerd moeten worden. Dankzij een handig trucje van Bjorn is de simkaart weer in de lucht gekomen. Bespaarde me mooi 800,-. Alles zeer snel geregeld. Ik ben zeer tevreden!
Heel fijn geholpen! Ik wilde graag een ander scherm met Apple CarPlay in mijn nieuwe auto en natuurlijk graag zo snel mogelijk. Björn dacht goed mee over wat de beste optie was voor mijn auto, alleen het model dat passend was, is momenteel bijna niet verkrijgbaar. Tijdens de Pasen is hij voor mij gaan zoeken en heeft hij uiteindelijk het model gevonden. Eenmaal binnen erg snel tijd om hem netjes in te bouwen en met goede uitleg erbij. Nu is mijn auto helemaal af, Thanks !!!
Fantastische service!! Ik had een klasse 3 alarmsysteem laten installeren en deze was door een ANDEREN monteur helemaal fout aangesloten. waardoor het alarm steeds vanzelf afging. Bjorn heeft mij echt uit de brand geholpen door het meteen goed aan te pakken en een volledig nieuw systeem te installeren! Toen hij klaar was heeft hij mij uitgebreid laten zien dat alles werkt. Een echte vakman met passie voor zijn vak, voor iedereen aan te raden!!
Wij kwamen bij BJ Electronics terecht voor het vervangen van onze voorsensoren wat inmiddels gebeurd is. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Vakkundig, bekwaam, goede service, uiterst vriendelijk, kortom een aanrader.
Al voor meerdere klussen bij BJ geweest. Onder andere voor een speaker upgrade. Betere kwaliteit kan je je niet voor stellen. Echt geweldig producten en de inbouw is perfect. Een beter bedrijf voor elektronica bestaat er niet. Thanks BJ voor al je hulp!
Voor de verzekering moest mijn camper op 8 maart van ‘n scm-klasse 3 alarm zijn voorzien: anders géén dekking bij inbraak/diefstal. Het eerste contact op 28 februari was meteen zeer aangenaam: open, meedenkend, uiterst deskundig en slagvaardig. Resultaat: op 7 maart mèt KIWA-certificaat geïnstalleerd! Voor mij voortaan HET adres, niet helemaal de goedkoopste, maar zeker de ALLERBESTE! Inclusief de betrouwbaarheid en gratis humor van Björn, voor auto-electronica ‘n absoluut TOPadres!!! John de Winter
Wat een top bedrijf! Wat een mooi geluids systeem is er ingebouwd niet alleen mooi weggewerkt maar ook mooi geluid voor je oren wat misschien nog wel belangrijker is. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een expert op dit gebied dan is dit het juiste adres!
Super service bij BJ Electronics. Bjorn komt al zijn afspraken na en levert top werk af. Als leverancier ben ik trots dat hij een van mijn geweldige dealers is.
CarPlay laten inbouwen in een oudere daar niet op voorbereide auto. Keurig gedaan, werkt goed. Snelle en goede berichtgeving over alles. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid