facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bitween

Bitween

Info

Bitween is in september 2018 opgericht door Jarno Vogelzang en levert, naast intelligente softwareappplicaties, hoogwaardige technologische producten die het leven gemakkelijker maken.



"Ik ben Jarno Vogelzang. In alles wat ik doe geloof ik in het geven van het maximale. Ik geloof in bereiken van een ieders maximale potentie. Daarom bouw ik met mijn bedrijf Bitween PHP webapplicaties die dat verwezenlijken. Ik automatiseer complexe taken en ik versimpel bedrijfsprocessen door middel van mijn software. Hierdoor kan de eindgebruiker zijn tijd gebruiken om zijn unieke waarde toe te voegen aan het bedrijfsproces. Hierdoor bereikt de eindgebruiker zijn maximale potentie en dat is mijn doel.Ik bouw webapplicaties die gefocust zijn op simpelheid. Simpelheid is namelijk de sleutel tot het bouwen van een bruikbare webapplicatie. Bij mij is er geen plaats voor complexiteit, maar alleen voor simpelheid. Daarnaast zijn mijn applicati"
Adres: Violenstraat 12, 7731 WN Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: +31655691516
Stad: Ommen
Route: Violenstraat 12
Postcode: 7731 WN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Resultaatbepalers De Resultaatbepalers 663 meter De Resultaatbepalers hebben als doel ondernemers en particulieren te helpen bij het r...
Recensies
Bij ontvangst van de smartwatch bleek het bandje niet helemaal in orde. Zonder probleem hebben we binnen enkele dagen een nieuw bandje ontvangen. Top service en een prima smartwatch!
Ik heb mijn Bitween smartwatch ruim een maand en bevalt uitstekend. Het is een mooi en functioneel product. Zo krijg ik een melding als ik niet voldoende beweging heb en een stappenteller.het meet mijn hartslag, wat handig is voor het sporten. Kan ik mijn muziek bedienen, zodat ik tijdens het sporten niet steeds mijn telefoon moet pakken. De batterij is uitstekend. Kortom een topproduct!
een uurwerk gekocht via bol. na een maand was het bandje al gescheurd ; een mail gestuurd . ik kreeg een nieuw bandje maar ik moet wel opdraaien voor de verzendkosten !!!! schande. ik heb het geld gestort en een mail met mijn adresgegevens. De mail komt zelfs niet toe dus zal ik mijn bandje nooit zien !! Nooit koop ik nog zo'n uurwerk !!
Schandalig bedrijf. Voor een retourzending moest ik 9.95 euro betalen. Nooit bij deze oplichters iets kopen. Uw bent gewaarschuwd!!
Jarno heeft voor mij een re-captcha opdracht uitgevoerd. Hij was snel, zeer correct en tegen de scherpste prijs. Een aanrader!
Vertaald door Google Mooi horloge, geweldig om mijn hardlopen en slaap bij te houden Origineel Nice watch, great for tracking my running and sleep
Vertaald door Google Service voorop! Origineel Prima service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid