facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bite Me!

Bite Me!

Info

Bite Me! offers you a varied international food and drinks menu. #DenHaag AnnapaulownaPlein Den Haag · BiteMe.nu

Geschiedenis

Bite Me! offers you a variety of dishes from a selection of countries..We like our dishes pure and traditionally prepared. We welcome you to come to our restaurant and to enjoy yourself on our terrace in the summer at one of the most pittoresque squares in The Hague with a beautiful glass of wine and some flavors of your choice.. to share or not..that ofcourse is up to you.
We hope to see you soon!

Adres: Anna Paulownaplein 9 , Den Haag 2518 BK, NL
Telefoonnummer: 070 360 7777
un.emetib@ofni
Stad: Den Haag
Route: Anna Paulownaplein 9
Postcode: 2518 BK


Openingstijden

Maandag: 16:00-01:00
Dinsdag: 16:00-01:00
Woensdag: 16:00-01:00
Donderdag: 16:00-02:00
Vrijdag: 12:00-02:00
Zaterdag: 12:00-02:00
Zondag: 12:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: bite me betekenis, bite me restaurant, bite me meaning, bite me den haag iens, bite me menu, bite me antwerpen, bite me den haag menu, room den haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shabu Shabu Shabu Shabu 745 meter Erg lekker gegeten. Sushi van uitstekende kwaliteit maar helaas waren de gefrituurde ...
Burgerz Burgerz 776 meter Heerlijke burger gegeten bij Burgerzzz
Recensies
Erg vriendelijke serveerster! Zeer gezellige dame. De caffeine vrije koffie is zeker geen aanrader, de menukaart is erg beperkt, weinig keuze. De Shepperdspie die niet op de kaart stond was goed, ook de hamburger, kan natuurlijk weinig fout gaan aan een hamburger was lekker, maar de clubsandwich leek totaal niet op een sandwich, eerder op een broodje hamburger zonder hamburger, onmogelijk om netjes te eten, veel vettige producten erop zoals gesmolten kaas, en gemaakt met geroosterde harde bollen, erg lastig om te eten, dat verwacht je niet als je een club sandwich besteld. Meer keuze op de kaart zou ook zeker welkom zijn.
Fijne zaak. Eigenaar, bijdehante man, keek erop toe dat onze glazen vol bleven. Eten kwalitatief erg goed. Kom zeker terug!
Wij zijn gister met z'n tweetjes voor het eerst bij Mr. Smith gaan eten. Niet alleen was het eten voortreffelijk, de sfeer was daarnaast erg knus en gezellig. Zeer vriendelijke eigenaar en personeel. Zeker een aanrader!
Aardige bediening, goede service. Mooi interieur en gezellig terras aan leuk pleintje.
Leuke locatie voor een lekker drankje in het avondzonnetje aan het gezellige Anna Pauwlonaplein
Lekker broodje zalm genomen , brood was heerlijk alleen waren de messen verschrikkelijk bod , niet te doen om met mes en vork het broodje zalm of andere broodjes fatsoenlijk te eten , zeker voor iemand met een lichte mate van reuma. Of de messen slijpen of steak messen erbij doen
Het was een lekkere zonnige middag en de locatie is zeker leuk. De kwaliteit van het eten en zelfs de koffie was niet best. De cappuccino was zo slap dat het wel een babycino leek. Na 45 minuten wachten op de lunch was ook dit een teleurstelling, de flammkuchen was met peer uit en blik en droge vijgen, dus geen peren compote en verse vijgen zoals op de kaart vermelden. De salade beef tataki was gewoon sla met dressing uit een fles en wat stukjes biefstuk. Al met al 40 euro voor een lunch van ronduit slechte kwaliteit.
Wat was het weer genieten op een van de mooiste terrassen van Den Haag. Het is altijd genieten bij Mr Smith. Met een bediening die voor je klaarstaat en gerechten die altijd lekker zijn.
Bediening erg vriendelijk. Eten was een stuk minder. De prijzen zijn hoog voor wat je krijgt en bij een paar van de classic lunch keuzes als de clubsandwich en Vitello Tonnato word de plank flink misgeslagen. Om de clubsandwich als één broodje te serveren, ipv de klassieke 3 boterhammen vind ik vreemd en doet de smaak geen goed. Ook de combinatie van chutney bij de Vitello is niet bepaald lekker en eigenlijk veel te zoet. Jammer! Met een paar kleine aanpassingen in de nieuwe kaart is dit allemaal verholpen lijkt mij!
Mr. Smith is 'the new kid on the block', hoewel niet zo heel erg nieuw meer, maar absoluut de moeite waard. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! Met zijn drieën heerlijk gegeten. Voorgerechten prima en hoofdgerecht elk iets verschillends: de eend, het varken en de biefstuk op oosterse wijze ze noemen het geloof ik steak frites, alles met zorg en originele twist bereid. Zelf kwam ik later binnen toen tafelgenoten al het hoofdgerecht zouden krijgen. Ik vroeg de chef of hij een hoofdgerecht kon maken dat snel klaar was, en dat was de biefstuk in sojasaus met nashi peer: super lekker. Goede porties ook en prima wijn. Inrichting en sfeer mooie mix van design en relaxed. Bediening prima. Aanrader! Op een warme lentedag of in de zomer ga ik er eens lekker op het terras van het sfeervolle en intieme Anna Paulownaplein zitten voor lunch of diner op zwoele zomeravond. Mr. Smith, welcome in town!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid